babyackgz Nazlicann1993 çok heyecanlıyım ve zaman hiç geçmiyor 😬 ne zaman saate baksam aynı sanki 🤦🏼♀️ 2 saate duşumu alıp yatıcam ama kesin uyuyamıcam sabaha kadar biliyorum 😂
Bebek-geliyor Nazlicann1993 bende salı günü sezeryan olacağım hem korku hem heyecan ilk olacak bakalım neler bekliyor 🤷♀️
Aslnrozydn11 Nazlicann1993 Bende spinal sezeryan olucam inşallah korku ve heycan var ama yok gibide bilmiyoorum artık bebeğime kavuşmkta istiyorum ağrılar sancılar bitsin istiyorum.Rabbim yardımcımız olsun inşallah çok sakin olalım☺️
Nazlicann1993 Tugba1110 bu korkuyla nasıl normal doğum yapacam bilmiyorum sizinde mi normal doğum olacak
Tugba1110 Nazlicann1993 evet benimde normal üçüncü doğumum olacak inşallah korku yok ama heyecan var sizde korkmayın ilk doğumda ne yaşayacağını bilmediğin için korkma canım
Nazlicann1993 babyackgz heyecanliyim ve korkuyorum ya yapamazsam diye çünkü ben isteyerek sezeryan olacaktım ebe sayesinde normal doğuma yöneldim
minik_kalbim babyackgz bu heycanla yatacabileceğini sanmiyorum.Bende sezeryan istiyorum Allahtan bisey cikmazsa hastaneye planli gidilecegi için bi kac gece öncesinde bile yatamam heralde🥰
Nazlicann1993 Mutlubirannee aynı bende sabah 8 de hastanede olacam ama güçlü olmak için uyku Lazım ama girmez gözüme benim
Betusum-3 Bebek-geliyor bende salı günü sezaryan ALLAH yardımcımız olsun kucağımıza almayı nasip eylesin♥️😘🤗
babyackgz Nazlicann1993 bende sezaryen diyordum doktorum sayesinde normal doğuma yöneldim korkuyorum da ama heyecanım daha ağır basıyor sanki 🥺
Mutlubirannee Nazlicann1993 evet ama gram uyku girmez gözümee ayy napcaz kii şimdi bari sabaha kadar birbirimize destek verelim😋
Nazlicann1993 Aslnrozydn11 inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız ben de yarın normal doğum yapicam Allahın izniyle suni sancı ile
Kiymet Nazlicann1993 oyyy ben de suraya yazayim belki bende dogururum bekliyoruz henuz 39+1iz valla subatin ilk günü ne anne olarak girmek cok isterim aminnn insallah allahım 😍
babyackgz Nazlicann1993 işte bu heyecan başa bela olmazsa iyi 😂 hadi bakalım yarın sağlıkla alalım kucaklarımıza ❤️