Tugcem50 Anneler şimdi e bebekte indirim bu gece başlıyor diye mesaj geliyor ama kac gündür giriyorum indirimli günleri yazmıslar 3 5 ürün var satılmıs cogu zaten tükenmiş ben anlayamadım indirimi
Nslhnkr Tugcem50 her güne bi indirim yapmıslar canım mesela yarın bez elektronik kameralar vs tarzı şeyler indirimde
[silindi] Tugcem50 ben zaten uygulamasında hiç bişey bulamıyorum ki anca zıbın tulum var başka bişey yokmu ebebekte
Tugcem50 Nslhnkr tamam şubat 15 e kadar olan indirimli günlerin hepsine tıkladım hepsi aynı ve hepsinde az ürün var bi tıklayıp bakabilirmisiniz sizde yani örnek veriyorum 2 şubata tıklayın aynı az ürün 5 şubat aynı az ürün mesela mesela wee baby de indirimli ürün 4 tane görünüyor
Burcinisp88 senaack prima pure fırsat paketi aldım ben 104 tane idi sanırım 2 numara. 51 tl indirim oluyor.
Kdk Bu indirimler sadece şubat ayına mı özel diğer aylarda da böyle kampanyalar oluyor mu? Henüz gebeliğimin başında olduğum için şuan bişey almak istemiyorum ama bidaha indirim olmazsa da pişman olursam diye düşünmüyo da değilim 🙄
Abcxyz Kdk artik surekli her yerde indirim var ya cok takilmayin. Ben de gebeligimin ilk basinda lcw de cok guzel seyler goruyodum cinsiyet vs belli olmadigi icin alamiyordum ama her ay indirim yapmaya basladilar
Abcxyz Tugcem50 urun stoklari guncellenir muhtemelen boyle bi indirimi 2-3 parca icin yapcaklarini sanmiyorum sonucta ne kadar cok urun o kadar kar onlar icin. Dedigim gibi muhtemelen indirim baslayacagi gece o gunun urunlerinin stoklari guncellenir bence
ratatosk Abcxyz sanırım afişe koydukları ürün görsellerinden yanlış anlaşılma oldu yazıyor mesela 3 şubat tüm nuna ürünlerinde diye ama ana kucağı görseli koymuş bütün nuna ya ait ürünleri koyamaz ki. Açıklamalarında yazıyor hepsi
Abcxyz ratatosk yani zaten indirim gunlerine kadar illaki alis veris yapildigi icin indirim gunu stogu gorunmez diye dusunuyorum sahsen