Oysul _imra_1213 34. Haftadayım değişmeyen tek bir yerim kalmadı. 😕inşallah Doğum sonrası vücutlar eski haline döner
spaceship Karnım 🗺 oldu. En büyük değişiklik bu… gören acır şu an öyle bir halde her yeri çatlak ve kılcal damar. Son aydayım hatta son günlerde, yüzüm poğaça gibi 😂
Denizzz88 _imra_1213 26+4 üm benim çizgim çok silik belli belirsiz şuan acaba daha koyulaşır mı böyle kalsa iyi olur ben sevmiyorum o çizgiyi 😄 bide göğüslerimin ucu kapkara oldu ve çok büyüdüler 2 beden büyüdü resmen 🤭
BaharBA Benmde yuzumde kirmizi lekeler cikti okdr moralim bozuk kii hem.kupkuru hemde kiprkirmizi alnim burun kenarlarim
Duygus97 _imra_1213 henün hiç kilo almamış olmama rağmen bazenlerin cıkmış kızın mı olacak diyenler oldu 🙈 karnım ve göğüs uclarım feci kaşınıyor nemlendirmek işe yaramıyor. Ve dudaklarım cogunluk la evde olmama rağmen çatır çatır çatlıyor kanıyor falan o derece. Hepsine binlerce kere şükür allahım isteyen herkese yaşatsın 🤲
Kbrnrgnc Merinosunannesii benimde göbeğimde tüylenme oldu kara kara hiç öyle şeyler yoktuu demekki normal 😂 şimdi o kanıya vardım 😂
Zeycannn _imra_1213 hamilelikte kız bebekte göğüsler daha çok büyür derler doğru mu sizin bebiş kız mı 🌺
_imra_1213 Zeycannn yok canım alakası yok bence, benim etraftekiler herkes kızin olacak demişlerdi ama erkek bizimki 35 haftadayiz ☺️
Kdk _imra_1213 göğüslerim küçüktü büyüdü, popom büyüktü küçüldü😂 önden bakınca kum saati oldum yandan bakınca bildiğin gebe işte 😁 bide tüylenmem azaldı sanki bu da avantajlardan biri oldu😂
Oznur_08 _imra_1213 göğüslerim aşırı doldu beden değişti uçlarım çok çıkıktı hep şişmekten içine doğru gidiyo artık başkada bişeyim değişmedi şuan 11+5′ im ilk bebiş 4 aydır evliyim zaten 🥰
_imra_1213 Oznur_08 sürpriz bebek oldu galiba bu kadar erken karar vermisiniz 🤭 öncelikle hayırlısi 🤗
Zisanmery _imra_1213 göğüs uçlarım hiç yoktu son ayalarda onlar çıktı koyulaştı yeşil yeşil damarlar çıktı Allaha şükür hiç çatlağım olmadı çok fazla kiloda almadım sadece kanrım var ama ruhen çok değiştim gergin duygusal biri oldum
kbrMEVA _imra_1213 oo ne değişmesini ceviz kadar gogusum vardı büyüdü 36 kiloydum çocuk reyonundan 24 beden hiyiniyordum şimdi 38 beden giyiniyorum kalcam hiç yoktu kalcam çıktı şuan o eski halimden eser yok https://imgyukle.com/i/HFbMUv evlenmeden önceki halim https://imgyukle.com/i/HFbZdx şimdiki halim benim gibi evrim geçiren var mı 😁😁
Sevde0281 _imra_1213 gogusumun ucundaki pembelik büyüdü ve karardı. Göğüslerim çok büyüdü. Karnimda çizgi çıktı ve tabiki gobuste çatlaklar oluştu 🥺
Baharbek En çok burnum değişti kocaman oldu 😂😂 göğüs ucum karardı benimde ellerim ayaklarım tombik tombik oldu 34. Haftadayım