nilufar27 selam kizlar yeni hamileyim 6ci hafta bir kizim var bu ikinci..kizimdada mide bulantisi kusma ile bashladi sabahlari daha da kotu shimdide ayni..sizce buda kizmi olucak fark etmiyor bana tabi saglikli olsunda ama yinede merak ediyorum)
meraklianne1 nilufar27 valla benim ilk 3 ay kusmam yoktu 1.5 aydır ölüyorum kusmaktan benimde kızım olcak 😊❣️😍
Yildizanne nilufar27 canm kusmanın cinsiyetle hiç alakası yok buna inananilirisn 9 ay ksusp erkek olan var hiç kusmayip kız olan var
bebekmuhendisi nilufar27 merhaba bulantı benim ilk oğlumda bir kaç hafta oldu hemen geçmişti ikinciye hamileyim bulantı kusma haftalardır devam Buda erkek 😂🤦🏼♀️
Buketkucuk nilufar27 bulantının ya da başka herhangi bir belirtinin cinsiyetle ilgisi yok canım her hamilelik bir olmuyor annem abime hamileyken bende olduğundan daha çok bulantı sorunu yaşamış ama erkekti bebeği❤️🙏🏼
nilufar27 Yildizanne saol canim cevapladigin icin yok yani mesele hamilelikler arasinda fark olunca bende ilkindede ayni bundada 😌
gullcannn nilufar27 Canım 19+3 haftalik hamileyim oğlum olacak. Bulantim 5+3te başladı daha yeni bitti gibi 8 kilo verdim. Çok kötüydü bence bulantinin cinsiyetle alakası yok. Hepsi sağlıkla gelsin inşallah😊