Silaerincik Bursa da olan anne adaylarımız hangi hastaneye gidiyorsunuz özel hastane muayene ücreti ne kadar oluyor bir de eşinizi de yanınızda alıyorlar mi
E_m_l Silaerincik bursa içşn bilgim yok ama konyadan herkese iyi akşamlar sevgi dollu dolu merhabalar ❤️🥰💋
ozge-93 Silaerincik merhaba medicana Volkan aksakallıya gidiyorum muayenelere eşim giriyor heryerde alıyorlar ama doğum da pandemiden dolayı almıyorlar diye bılıyorum
Sjsjsjfjmejxodmjk Silaerincik çanakkale 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 Dr hasan çetin muayene ücreti 150 TL 🙏🙏🙏🙏 Sağlıkla gelsin hepimizin bebişlerimiz RABBİMİZİN izniyle İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM AMİN İNŞALLAH RABBİM 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Tuubaakkc Gaziantep liv hastanesi Ayşegül türkgeldi ye gidiyorum. Çok memnunum. 140 tl muayene ücreti eşim de giriyor nerdeyse 20 30 dk bakıyor anlatıyor herşeyi. Tavsiye ederim
Nigli123-35 Balıkesir merkez bizde buraya yeni tasindik kacar adalı klinigine gidiyorum varmı balikesir merkezden hamisler 😊
Merve__kozz Silaerincik benm doktorumun kliniği var ama hastanelerle anlaşması var Neriman çelik her seferinde eşimle birlikte giriyoruz hiç ayırmıyor doğumda allah nasip ederse medicana da olucak muayene ücreti 200 tl oldu malesef ama ilgisinden memnun kalacağını za eminim 🙂
ogrencianne35 Silaerincik bursa dışında herkes cevap vermiş size 🤣 bende yıldırım doruk a gidiyorum dr muz doçent dr muzaffer temür muayene ücreti 170 tl hastane de çoğu dr hasta yakını içeri almıyor en son gittiğimiz de muzaffer hoca içeri hasta yakını alıyordu 2 hafta önce 👍😊
aymus ogrencianne35 VM MedicalPark a gidiyorum muayene ücreti 265 lira muayene sırasında eşim girebiliyor ama doğumu hiç sormadım
Azrabuglem16 Bursa medical park emine emsal 190 tl muayene ücreti değişmiş olabilir yarın gidip öğrenicez