Meralll RRR Çok teşekkür ederim olumlu sözleriniz için💕 tabi ki dr lar en kötü ihtimali söylüyorlar her zaman.. cuma gün alttan muayene yapalım dedi ama ondan da korkuyorum açıkçası bir zararı olur mu diye.. sanırım onda daha net anlaşılıyormuş.
RRR Meralll evet canım daha net anlaşılıyor ama tavsiyem bir hafta beklemen sonra yine olmazsa alttan muayenede yaptır korkma bir şey olmaz ❤️
Mondlicht Ceyfer yok canım zaten akıntı gibiydi oda peçeteye sildiğim de oda yok çok şükür. Ne alemdeyim hiç bilmiyorum yaa 😊
Ceyfer Mondlicht gittiginde bizide haberdar et kuzum cok merak ediyorum senide bende doktorumu aradim degerimi soyledim simdide cok yukseliyo yarin tekrar kan ver iki kati olcakmi dedi bakalim
Mondlicht Ceyfer tabi ki haber ederim canım benim. Ben doktorumla muhatap olmadığım için 🤢 soracak kimsem yok anca randevuyu da bayram sonrası alabiliyorum
Ceyfer HilalAkif yarin tekrar vericem doktorum 2 kati oldumu bakicaz dedi ama su 2 gundur 4 kati artiyo
Mondlicht Ceyfer canım günaydın benim bu sabah kanamam başladı adet gibi ama ağrı sancı yok damla damla
Esesli Ceyfer benimde hiç 2 katı artmadı değerim. 51 di sonra 240 küsür oldu sobra 1387 oldu hep 2-3 gün arayla. Ama hiç değerim düşmemişti
Ceyfer Mondlicht hadi ya gittinmi canim doktora ama bak gidebilirsen git Allah korusun dis gebelikse zarar verir
Mondlicht Ceyfer gidemedim canım zaten doktorum tutunamazsa 15 güne kadar gelebilir kanaman regl gibi demişti. Bugün 16. Gün dediği gibi de oldu
Ceyfer Mondlicht kuzum benim rabbim buyuktur insallah guzel haber alicaz senden 🙏🏻 Bol bol dua edicem sende dua et mubarek aylarda bak testere disli aslan pencesi var ibrahim saracoglunun onu bi arastir yap derim cok guzel bi bitki.
Mondlicht Ceyfer inşallah Canım benim. Çok duydum onu Bi denerim artık bu ayı Bi atlatayım kafam azıcık toplansın 🙂
Ceyfer Mondlicht ever kuzum bencede soyle biraz dinlen 🙏🏻 Rabbim buyuk olmuyo degil oluyo olmamasi daha sakincali forumlarda okuyorum 3 dusuk yapmis simdi 3uzlere hamile İnsallah sendende oyle haberler alicaz 🙏🏻
SmeyyeAkglAydn Meralll ben şuan 6+3 teyim bugn gittik bizde kalp atışı duyamadık sadece keseyi görebildik. Benim ablam 10 haftada kalp atışı duymuştu şimdi 2 buçuk yaşında minnoş bi oğlu var 😊inşallah hayırlısıyla duyarız da görürüzde bebişlerimizi 🤗
Meralll SmeyyeAkglAydn inşallah sağlıcakla gelsinler bebişlerimiz.. benim sat a göre 7+4 görünüyor ama kese de küçük dedi cumartesi günü gittiğimde dr😔 beta hcg değerime dün tekrar baktırdım 9900 lerdeydi. Tabi her hastanenin bu değerleri değişiyormuş bunu da yeni öğrendim hep aynı yere yaptırmak gerekiyormuş..cuma gün netleşir dedi dr bakalım hayırlısı olsun..bu arada kesenin içi net görünüyor mu sizin ?benim o da görünmüyor
SmeyyeAkglAydn Meralll keseye baktı içinde beyaz bi daire gibi bişey vardı onada yolk kesesi dedi milimlerini kaydetti salıya tekrar randevu verdi kesem 11 mm şuan dedi 22 mm ye kadar eğer içinde embriyo oluşmazsa boş gebelik oluyormuş öyle dedi. Yani hala bi bebeğim var diyemem o zamana kadar 😔