Eylul2107 Kub09 sinir oluyorum ya gecen bende sordum bebegimin kilosu bana az gbi geldi diye yine bi yorum boyle tarz yorum yapmış 😒
Madinanin-Annesi Kub09 canim benim yasasigim ulkede kurallar malesef boyle.Ben mesela durub simdi doktora gidib beni ultrasona sal diyemem.Doktor belge verdimi hayir o zaman bakamayoz diyorlar.
Happylif3 Eylul2107 Ya sanane???? Kendi fikrimi söylerken izinmi alıcam senden yada başkasından. Sen kendi yorumuna bak
Eylul2107 Happylif3 peki ya sanane kadin post paylaşırken sana mi soracak yoneticimisin ? Kmsin ki sen ? Kötü yorumunu kendne sakla insanlari kirmaya hakkin yok birde soruyu başka bi durumla kiyaslaman da yokmu 🙄🙄
Uerdem Happylif3 @Eylul2107 ay yine bu heryerde kavga ediyor insanlarla cidden sıkıldım bu kadının ortalıkta herkese nefret kusmasından şikayet edemiyor muyuz burda bence böyle bir seçenekte olmasi lazım bu tarz insanlar için
Yelizimmmm3447 Happylif3 kız mutlu mutsuz gibisin mutsuz insanlar etrafına sarar sanene herkez istediği şeyi sorar herşeye karışıyorsunuz mikser gibisiniz ismini değiştir bayan mikser koy 😎
Eylul2107 Uerdem evet ya birde diyo yedi sezonluk dizi izle benimle ugrasma ilk defa burda nickini gördüm 🤣😂