Mucizem37 Merhaba uyku seti almayı düşünüyorum ama cibinlik ile takım mı alsam kararsızım sizce gerekli mi cibinlik kullanışlı mı? Mart sonuna geliyor dogumum birde uygun uyku seti önerileriniz varsa sevinirim
44Queen Mucizem37 valla ben english home ya da Waikikiden alacağım öyle abartı olmasına gerek yok diye düşünüyorum cibinlik yazın iyi oluyor bence almışken almalısın
esraizmirli Mucizem37 yazın sinekten falan korumak için bebeği kapatabilirsin benim setin içinde vardı cibinlik bence işe yarar bişey ☺️
Gigy Mucizem37 ben düşünmüyorum açıkçası hoş durduğunu sanmıyorum,şahsi fikrim tabi ☺️ nasıl arzu ederseniz
Aygul01 Mucizem37 camlarınızda sineklik varsa almayın ama yoksa sinekliğiniz yanı yazları evinizde sivrisinek cok oluyorsa mutlaka ve kesin alın(!) Sivrisinekler bebekleri cok ısırıyor!
Aygul01 gel_artik_bebegim sadece kollarini ısırsa! Yuzunu kulagini nere denk gelirse ısırdı benim oğlumu😟. Evimizde sineklik var bizim ama yazın yazlıktaydık ordada iki balkon kapımızda yoktu camlarda var. Sürekli balkona çıktığımız icin hep giriyordu sinekler çocuğumu mahvetti mecbur sineklik yaptırdık. Yank bizde her sene zaten cok rahatsız oluyroduk. Ama normalde ben cibinlik almadım cunku evimiz her yerde sineklik var
SERNUR Mucizem37 beşik alırken uyku seti cibinlik vs herseyi içinde verdiler bana ben kullanmayı düşünmüyorum sürekli olarak tozlanacsk tak çıkar yıka vs vs ugraşmaya gerek yok 🥰