Birmom Kızlar gece uykusuzluklarim oldugu icin sabah kalkamiyorum kahvaltıyı yapmam 11t buluyor 27+haftalik olduk bebisimiz ac kalıyor mudur vicdanen rahatsiz oluyorum 🙄
44Queen Birmom benim saat 1 i bulduğu oluyor uyanmamın uyanınca yapıyorum kahvaltımı çünkü gece de hep yediğim için sabah erken acıkmıyorum 😂
Happylif3 Birmom Nasıl bi mantık yahu. Bebek aç kalırmı. Depo diye bişey var vücutta. Hiçmi okulda öğretmediler. Hiçmi denk gelip okumadınız. Şaka gibi sorular.
Ayseege6156 Birmom ohooo ben 2 de anca yapıyorum 36 haftalığım doktorum uyuyorsan sorun yok o saate kadar demişti bende gece asla uyuyamıyorum sabah uyuyorum ondan sormuştum
44Queen Happylif3 psikolojik olarak insan öyle düşünebiliyor her hamile bunu okulda öğrenmiştik diye düşünemeyebilir kilo alımı duran bebekler var o kişilerde hiç depo yok o zaman
Birmom Happylif3 canim benim çocuk gelişmi mezunuyum hayatta teorikle pratigin cok farklı seyler oldugu gordum ac oldugum zamanlarda bebegin hareketlerini azalıyor kahvaltidan sonra hemen hareketleniyor ayrica egonuz tavan masallah olumsuz yorum yapacaksanız hic yapmayın daha iyi 😉
Kubra3525 Happylif3 bilmedigi için soruyor insanlar bu kadar ego kasmanıza gerek yok ayrıca ben hemşirelik mezunuyum ve okulda bize siz yemek yemesenizde bebek depodan besleniyor demediler hemşire oldugum halde bende birçok şeyi araştırarak ögreniyorum tepkiniz aşırı yanlışşşş
Sedaerhan Ohaezgi maşallah ben o saatler de sadece wc için kalkıyorum hayatta yiyemem o saatte iştahım da yok zaten
Xthinker Bireylulmasali bencede bu kadar tepkiye gerek yoktu ben bilmeme hatta gida mühendisi olmama rağmen bazen aynı şeyi düşünüyorum çünkü annelik içgüdüsü diye birsey var fazla hassas düşünmeye sevk ediyor bazen
44Queen Birmom sanırım, bende öğretmenim ama annelikle okulun bi alakası olduğunu düşünmüyorum neyse sen istediğin zaman ye acıktıkça ye hep ye sen😂
Mervee26 Happylif3 başka yorumlarda da kalp kırmaya çalıştığınızı gördüm. Yorumlarınıza dikkat edin lütfen. Herkes hamile, herkes hassas forumda.
Gizemceylan Birmom bunu bende hep düşünüyordum 😂 bebeğim sabret diye konuşuyorum bide kendi kendime kıyamıyorum
AyseDemir Gizemceylan Hahaha kendimden birini görünce mutlu oldum uyanir uyanmaz birseyler yiyemediğim icin bende konusuyorum umarim duyuyolardir 😂😂😂
mercimekkoftesi1 Gizemceylan ya bunu yapan tek bnm zannediyordum 😂 sabret annecim kahvaltı 10 dakikaya hazır hemen karnımızı doyurucam falan diyorum 😂
nur816 Happylif3 bu tavrınıza gerek var mı gerçekten? Madem size saçma geliyor rahatsız oldunuz geri tuşuna basabilirsiniz
Sedaerhan Happylif3 okulda bana kimse öğretmedi öğretmenim ben de müfredatta görmedim .Siz hangi okulda okudunuz acaba hayaller aleminde mi?