Kızlar merabaa bende doğurdum sonunda biraz zaman geçti ama olsun iki hafta önce pazartesi tam 40 haftalık olacaktık kontrolümüz vardı pazar sabahı saat 5:30-6civari karın ağrısıyla uyandım bildiğiniz usutmusum gibiydi tuvalete git gel git gel geçmedi uykumu kaçırdı ve karın ağrısından hafif adet sancısı gibi olmaya başladı bende saat tuttum not alarak baktım sancılarım 3-4 dakikada bir geliyor 15-20saniye sürüyordu neyse saat 8-9gibi eşimi uyandirdim banyoya girdim çıktım kahvaltı hazırladım kahvaltımızı yaptık evde squattir yürüyüştur falan kendimce biseyler yapıyorum sonra doktoruma yazdım sancılarımın zamanını atıp çok bir ağrım yok ama yinede sormak istedim dedim nolur nolmaz hastaneye bir git nöbetçi doktor görsün dedi saat 11.30 gibi hastaneye gittim ultrasondan bir doktor baktı muhtemelen eve göndeririz çok bı sancı hissetmiyorsan evde çekersin sancılarını ama yinede bı alttan muayene etsin ebemiz dedi gittim alttan muayene sonrası hemen doktoru çağırdı doktor geldi baktılar 5cmi geçiyor açılmamm gonderemeyiz doğumun başlar nasıl sancı hissetmiyorsun dedi doktor 😂 ama bende sadece hafif sizi gibi geliyor dogumhaneye aldılar saat 1 gibi nstye bağlı bekliyoruz ama sancı falan yok nstde gorunuyorr suni sancı verdiler cok durmadan kendi görünen sancım çok diye devam etmediler 7-8cm oldu açılmam ve saat 2.30oldu ama daha sonra açılmam olmuyoduuu ağrılarım da çok şiddetlendi artık alsınlar diye dua ediyorum içimden derken derkeeeenn saat 16:45 de iki üç ikinmayla aldım oğluşumu kucagimaa o an herşeye değeeer acı sancı neymiş ki çok kolay oldu Allah herkese böyle doğum nasip etsin sadcee size tavsiyem ıkınma ve nefes egzersizlerine internetten bı göz atın gereksiz ikinip yırtılmaya yol açmayın nefesinizi nerede tutup nerede bırakmanız gerektiğini öğrenin doğumdan sonra da dikisleriniz olursa benim oldu evde bol bol yatın maalesef benim gelen gidenim bitmedi ayakta kaldım ya da oturdum o yüzden daha uzun iyileşiyor sürekli istirahat edin ve çocuğunuzla bol bol zaman geçirin kusura bakmayın bayaaa uzun oldu sormak istediğiniz bı durum olursa seve seve yardımcı olurum 😁😊😊😊