Mom26 Karnım yok hamile gibi hissetmiyorum hala bebeğimle bağ kuramadık gibi hareketlerini hissedemeğim içinmiş Sizlerde ne var ne yok
mmk01 Mom26 18+0 ım dündendir yoğun adet sancısı çekiyorum 😔 bn hareketleri hafif hafif hissediyorum 🙏
esmerella_06 Mom26 bende 15+4 üm bulantılarım oluyo ama ne çok bi karnım ne ağrı sızı nede hissedebiliyorum bebeğimi bazen hamile oldugumu unutuyorum😊
Kubra3525 Mom26 ilk gebelikse 20. Haftada hissediliyor o da kıpırdama şeklinde ara ara tam anlamıyla hissetmek 24 te olur
cgla1 Mom26 17+5 baya baya hissediyorum özellikle akşamları oluyor geç saatlerde ama cinsiyet öğrenemedik hala 😊
Sermec27 Mom26 18+3 haftalık hamıleyım karnım belli oluyor ikinci gebelik ve cok zayıf hamile kaldım hareketleri de hissediyorum ikinci gebelik oldugu için sadece arada sol kasıkta batma oluyor onun dısında iyiyiz cok şükür Allah nasıp ederse oğlum olacak eger ilk gebelikse hemen karın belli olmayabilir ya da hareket hemen başlamayabilir yakında belli eder annesi 🥰
Sermec27 Mom26 yakında hissedersin annesi zamanı gelmiş zaten rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah 🤲 🥰
birprensesvebirprensannesi Mom26 17. Hafta❤️ İkinci gebeliğim hareketlerini 15. Haftadan beri hissediyorum ufak ufak bazı günler hissedemesemde 🙈 Hareketlerini hissetmeye başlayınca bağın oluşuyor merak etme canım
Seymamuge 16+4 olduk hareketlerini artık hissediyorum ilk gebeliğim olmasina rağmen bulantılarım geçiyor sanırım ama akşam oldu mu resmen yerimden kalkacak halim olmuyor ve max 9 da uyuyorum yorgunluktan ‘gün icinde pek bir şey yaptığımda yok’ 😬
Deniz95 Bugün 18 e girdim bende. 15 16 da kayma gıdıklanma daha sım hissediyordum 17 ye girince çok az hissetmeye başladım 17 içinde çok belirgin bir kere hissettim geri kalan zaman çok belli belirsizdi
Nilasyamom Mom26 Aynen ben de 18+3 haftalık hamileyim ama ne hareket hissediyorum ne bi kıpırtı endişe ediyor insan 🤲🌸 inşallah sağlıkla ilerler herşey
Tugcek33 Mom26 karnım çıktı artık, ikiz olunca sanırım🥰 17+1🤰🏼Ben hissediyorum bazen bebeklerimi, bel ağrım oluyo, bazen adet sancısı gibi ağrılar, ama eskiye göre daha iyiyim çok şükür🌸
Glbnpk Tugcek33 günümüz aynıymış sizinle. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 Bir şey sorabilir miyim? Kaç haftalıkken kaç beta hcg ile öğrendiniz acaba?
Zezezemom Mom26 17+5 olduk bizde ya ben arada sırada hissediyorum ama kalp atımı gibi acaba diyorum kalbim mi atıyo bana öyle geliyo göbeğimin hemen üstünde doğru mı hissediyorum 🤔
Glbnpk Zezezemom evet kalp atımı, baloncuk patlaması gibi ben de hareketsiz bi anımdaysa hissediyorum aynı bu şekilde. Ama bence kalp atışı değil de hareketleridir 🤗
Glbnpk 17+1 ilk Gebeliğim. Bu zamana kadar yoğun baş ağrısı çektim çünkü migrenim var ve ilaçlarımı bıraktım mecburen. Son 3 gündür mide bulantısı başladı. Sevinmiştim ilk üç ay bulantısız geçti diye. 🥺 Hareketleri şöyle hissediyorum sanki baloncuk patlıyor peş peşe iki üç tane. Yerini de biliyorum çok belli sol tarafımda. Göbeğim belli oluyor. Erkenden belli olmaya başladı sanırım iç karnım dar. 🙈