Miray0 Nurrr53 allah gönülümüze göre versin inşallah 1 kızım var benim gönlümden geçen hep erkek değişir inşallah
KkSedakaya Miray0 değişebilir canım. Benimde bir oğlum var. İkincisine 12. Haftada kız dedi. 16.haftada erkek dedi. 12 daha erken henüz gelişmemiş olabiliyor.
Sermec27 Nurrr53 12 de kıza benziyor demişti doktorum 17 de kesin erkek oldugunu öğrendik pipiyi görmesem net bir sekılde muallakta kalırdım ama gördüm hayırlısı olsun 🤲🥰🤭
Emircan Vethek01 sizde gec öğrenmişsiniz ☺️ Kacıncı haftada öğrendiniz doktorunuz kız oldugundan eminmiydi söylerken ? :)
Esrayaban34 @Nurrr53 canım aynı durumu yaşıyorum rüyalarım da hep erkek bebek gördüm 24 haftada doktor erkek dedi 34 36 da iki ayrı doktor kız dedi inanasım gelmiyor içim diyor hep erkek rabbim hayırlısını versin dogum da görecem artık
Biresinti Nurrr53 aynı benn göremedim ama tahmin olarak%70 kız dedi erkek his ediyorum ama bakalım detaylıda öğreniceğiz🧚♀️
Vethek01 Emircan doktorum %80 kız dedi ben tabi lila, pembe tulumlar aldım 22. Haftada detaylı USG ye gittik uzman başka hekime bakarken böbrek kalp filan bu da pipi dedi tabi biz şok geçirdik eşim neeee pipimi dedi bizim böyle komik bir anımız oldu 😂😂😍😍🤲🏻