Alperefet Kızlar merhaba lierac kullanıyorum düzenli olarak ama çatlaklarım çok arttı ekstra olarak doğal yağlardan da kullanmayı düşünüyorum, çok marka var kullananlar hangi markayı önerirsiniz badem yağı ve Hindistan cevizi yağı olarak 🙃
babyberry Alperefet deneyip kendinize uygun olanı seçin bana Hindistan cevizi yağı alerji yaptı belki size iyi gelir badem yağı tüylenme yapıyor diye okumuştum burda ama ben sürmediğim halde karın bölgem tüylendi
Seldamom Alperefet 28. Haftadayım henüz çatlamadım düş sonrası hakiki zeytin yagı arada da kantoron yagı sürüyorum aynı sekılde göğüs uclarıma da inşallah çatlamam ne zaman çatlanıyor 😂😂
eomeoni Procsin hindistancevizi için kullanıyorum ama fiyatı çok arttı daha uygunları var nette güvenirliliğinden emin değilim
babyberry eomeoni wefoodtr ve lifeco markalarına bir bakın indirimleri oluyor ve yüzde yüz organik ve soğuk sıkım güvenilir yani
Pnar12016 Kakao yağı badem yağı Hindistan cevizi yağı zeytinyağı bio oil daha aklıma gelmeyen ne varsa hepsini kullandım ama maalesef bacaklarım çatlaklarla doldu🤦🏻♀️Birazda genetik sanırım🤷🏻♀️ En iyisi ona verilecek parayı biriktirin doğumdan sonra lazer yaptırırsınız benden size tavsiye😇
Alperefet Pnar12016 aslında cildim aşırı kuru yeteri kadar nemlemediğini düşünüyorum beyaz beyaz soyuluyor resmen derim o yüzden kullansam daha iyi olur sanki 🤔
Pnar12016 Seldamom son haftalarda çatlıyorsunuz kızlar benim göbeğimde hiç çatlak yoktu mesela doğumdan ne kadar sonra fark ettim sezeryan dikişinin üstünde 4-5 tane ufak çatlak var.. çok şükür göbek çevresinde olmadı bende bacaklar dışında tabi🙈
Pnar12016 Alperefet valla benimde cildim kuruydu Akdeniz’de yaşamama rağmen kremsiz yatmazdım kremsiz kalkmazdım hamile olduğumu öğrendikten sonra daha da krem aşığı oldum😁ama sonuç ne dersen bi sürü çatlak.. Yinede için rahat edecekse sür. bunlara kafanı yorma ben hamilelikte çok takıldım kiloma catlaklarıma özellikle çünkü hiç çatlağım yoktu .. en iyisi hamileliğini doya doya güzel güzel geçir doğumdan sonra çok yolu var çatlakları gecirmenin 😇