SevgiSungur Bebek bezi kaç tane koymalıyım Derbent emici kilot kaç tane koymalıyım Kullan at ,Alt açma Örtüsü kaç tane koymalıyım. Hastanede temizleme pamuğu kullanabilirmiyiz acaba koysam mı
RehoGelin En az 10tane bebek bezi koy çünkü içini boşaltırmış çok gidiyormuş bez Hasta bezi 4tane yeter heralde hastane de veriyormuş sanırım 2tane alt açma koysan yeterli gelir gibi Pamuğu kullanmak zor olabilir çünkü onu birinin yıkayıp gelmesi gerek sen zaten kalkamayacaksın yanındaki hem sana hem çocuğa bakacak zor olur sanırım onun yerine güvendiğin Bi ıslak mendil al bence 😊 Benim de 20gün önce yakın arkadaşım doğum yaptı ondan ders alıyorum 😁
minion Bende bir kaç yeni doğum yapan tanidigima sordum. Ne olur ne olmaz 15 tane bez bulunsun dediler. Depend kulot 3 tane koydum birde 10lu lohusa pedi. Alt açma örtüsünü 2 tane koydum ama bir tanıdığım çok kanamam olduğu için depend falan kar etmedi kendime de katlayıp pofuduk alt değiştirme ortulerinden koydum dedi 😂🙊 onu duyunca iki tanede kendime attım ne olur ne olmaz diye
minion Ayrica bende temizleme pamuğu koydum cantama. Hemen ıslak mendil kullanmak istemiyorum ama mecbur kalırsam diye ıslak mendil de koydum. Hastanenizden de bilgi alin. Bazi hastaneler bez, hastane çıkış takimi vs gibi paketler veriyor zaten