LinaLeylaFerhat Philips Avent Emzik hangisini tercih ettiniz gece parlayan yaziyor yalanci emzik yaziyor bilmiyorm ne alsam ??? Farki ne onuda bilmiyorum
Happylif3 LinaLeylaFerhat Ben almadım ondan. Daha önce ilk gebeliğimde denedim hiç birini emmedi. Şimdi tecrübe ile çöpe para atmak istemediğim için uygundan deneyerek gidicem. E-bebekten aldım slikon. Zaten tutacak bebek her türlü tutuyor. Yazık boşa fazla para harcamayın
Ayten25- LinaLeylaFerhat Aventa ultra air aldım ben yorumları güzeldi çevremdede kullanan çok bakalım bizimki tutucakmı 😊
Huri54 Philips avent damaklı mı damaksız mı 0-6 ay mı air mi klasik mi valla o kadar kafam karışık ki benim de 🙄 bibs istiyorum ben bi de o emzikleri çok tutuyormuş bebekler
NurSema01 LinaLeylaFerhat Philips avent ultra air aldım ben 10 gün önce doğum yaptım 3.gün gece sürekli ağlıyor diye emziği verdim direk tuttu sanki karnımda emzik emmeyi bekliyormuş gibiydi 😂 yalnız emziği çok emdiğinde mememi pek emmek istemiyor artık emzirdikten sonra emziği veriyorum
2prensannesi2008 LinaLeylaFerhat bence ucuz olmasına dikkat et rahatlıkla heryerde bulabiliceğin ve maddi yönden alabliceğin çünkü 1 2 tane emzik yetmiyor zaten ayları oluyor üzerinde eskiyip kayboluyor yada unutuluyor