Bireylulmasali Burada da çok görüyorum herkes bebeğiyle kıyaslama derdinde çevremde de çok soran oluyor ama ben kimseye sormuyorum bence her bebeğin gelişimi farklıdır 🙃
Happylif3 Bireylulmasali Çünkü canım açık söylüycem. Gerizekalılıktan soruyorlar. Hayatlarını sadece başkalarıyla kıyaslayarak yaşayan embesil grup onlar. Sadece bebek kilosu değil. Evini eşyasını kocasını herşeyini kıyaslayan grup onlar
Bsmlh Bireylulmasali ben sormam mesela cıhaz fark eder anne boy kılosu gark eder gelişim hepsinde aynı olmaz zaten 2200 40 hafta doğanda var 4 kılo doğanda sağlık olsun yeterkı zamanında gelsin 🤲
Nunisko Bireylulmasali Kıyaslama değil herhangi bir ayına göre kıtaslama mesela benim 6 aylık ve kilosu 5,85 ben sürekli takipteyim doktorada gidiyoruz ayrıca buradan da fikir ediniyorum
Dorukunannesifatma Genelde soranlar zaten bebegının kılosuyi olanlar gelıısmı önde olanlar , doktor gereken cewabı verıyor bı de burdan da bı onaylatma cabası var neyın kafasıysa işte 😀
Bireylulmasali Dorukunannesifatma ben de ona şaşırıyorum zaten doktorum haftasıyla uyumlu diyor çok şükür diyorum kimseden teyit almıyorum yani 😅
Bsmlh Nunisko kac haftalık bu kadar cnm benımde 6 ay ama suyu sınır dedi kıyaslama için sormuyorum ek bişi yapıyormu dr bana bilgi verirsen bende ek ne yapıyor dr sorsam