Ceno Merhaba hanımlar 8+6 günlük hamileyim ve tüylenmede hızlı bir şekilde artış başladı bir anda sizdede bu şekilde olan varmı bu durum geçer mi çözüm ne dir bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba ?
babyberry Ceno 13.haftamdayım hem kaşıntı hem siyah siyah tüylenme ciddi anlamda fark ediliyor tenim bembeyaz🥺
Momy06_61 Ceno benimde öyle arttı temizlendikten 1 hafta sonra çoktan çıkmış oluyo bile bide benim göbeğimden aşağı koyu çizgi inmeye başkadı 8+6 yım bugün sizdede varmı beyaz tenliyim
Nigli123-35 Benimde aynı göbegim cok kasınıyo ve tüylenme cok olmaya basladi. Normalde 1 ayda cikan kil koklerim simdi 10 günde cikmaya basladi 😁
Ceno Momy06_61 Bende beyaz tenliyim fakat benim çizgi daha oluşmadı ama göbeğim fazla tüylenmeye başladı 😫
Greyfurt Ben hep tüylüydüm aslında şimdi de aldıkça 1 hafta içinde büyümeye başlıyorlar kalın ve simsiyah 😂😂😂
SenaUysal Tüylenme daha sonra dökülüyormuş. Karın kaşınması da çatlama olabileceğine işaret. Ben vazelin kullanıyorum 3 haftadır. Doktora sordum bebek yağı, vazelin yada çatlak kremi dedi. Bu arada ben 21 haftalığım.
babyberry Ceno normalde hiç tüy olmadığı için ve ince olduğu için henüz almadım alırsam çoğalır gibi geliyor henüz bir çözümüm yok daha da çoğalırsa muhtemelen alırım
Ceno Yakında göbeğimiz büyüdükçe şu tüylenme sorunu daha da can sıkıcı olacak kendimiz alamamaya başlayacağız 🙁