Elifdilara Cigdem91 tam su postu acmak icin son kez sansimi deneyeyim dedim.bunu gördüm yeter valla biz hamileyiz sıkıntıya strese gelemeyiz.wifi actim yok mobil veri actim yok.girmiyor girmiyor.en sonunda sinirle bi silecegim uygulamayı o olacak. Aksamlari ve ozellikle bugün cok kötüydü @adm
Ayse1608 Cigdem91 Ben çok zor girdim dünden öyle oldu Programı silip geri yükledim ama yine de gelmedi form🤔
Aydaozk Aynen öyle aşağıda bir serit geciyo habire dünden beri opss bir seyler ters gitti diyo bide. Bekle bekle gına geldi artık bir kullandığım uygulama bu var oda iki gündür aşırı yavaş
Aydaozk Elifdilara kız bide üst üste cıkıyo hızlı giriş yaptınız diyo. Bir yorumu gecen 3 kere yapıyo bazen hic yapmıyor.
deletedmom592 @adm sabahtan bu yana ancak foruma girebildim neden kasiyor bu kadar anlamis degilim 2 kere guncellemede yapildi sonuc daha kotu 😤 cok sinir bozucu buna bir el atsan artık
Deletedmom404 Cigdem91 ay valla ben post açacaktım haa sinirlenip telefonu fırlatasım geliyo 2 saattir foruma giremiyodum ya