babyackgz -Canparem_ aklımda bulunsun bende tekrarlıyım 🤲🏻 çok teşekkür ederim bekleyen tüm hamişler sağlıkla kavuşsun inşallah 🧿🙏🏻😇
babyackgz Jdiebsh benim kızçem biraz minyon teyzesii 39+3 de 2990 demişti bakalım asıl kilosunu yarın öğreneceğiz 🌸
Nilasyamom babyackgz ne güzel heyecan inşallah sağlıcakla kavuş bebeğine 🌸 Rabbim hayırlısıyla bize de sağlıkla kavuşmak nasip eder 🥺 ay ağlıcam
babyackgz Nilasyamom ayy sorma bende bi duygusalım şu an dokunsalar ağlıcam 🥺 gerçekten çok güzel bi duygu çok başka bi heyecan 🥰 rabbim herkese sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻
Papatya-20 babyackgz saglıklı sıhhatli kucagına al inşallah bizlerede dua et bizlerde vakti zamanı gelince saglıcakla alalım kucaklarımıza inşallah 🙏🏻 💕 dogum hikayeni bekliyorum Bi avazda gelsin minik bebiş
babyackgz Papatya-20 çok teşekkür ediyorum amin inşallah 🤲🏻😇 tabiki ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah sizde 🥰
Jdiebsh babyackgz kılo almiştir inşallah almasada çok düşük degıl benım kızım 2.400 dogmustu olunca gün gün alıyolar zaten ☺
Yagmurr277 babyackgz allahım tek nefeste kurtulmayı nasip etsin🤲🏻 Bol bol dua edicem size sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah🧿🧿🧿🧿
babyackgz Jdiebsh ne yaptıysak aldıramadık kilo doktor da genetiğe benziyor sen nesin o ne olsun dedi ama bakalım 🤷🏼♀️ 3 kilo olsa yeter diyorum hep 🙃
Matmazella babyackgz merhaba 😊 yarın bizde 40+0 oluyoruz spinal sezeryan olucam 2. Evladım bu ama endişeliyim kızıma bakıp bakıp ağlamak geliyor içimden ☺️Ama çokda heyecanlıyım 🤷🏼♀️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🌸
babyackgz Matmazella benimde çok ağlayasım var 😬 karnıma bakıp bakıp iç geçiriyorum bi tuhaf geldi aynı bedende son gecemiz olması 🥺 sizde sağlıkla kucağınıza alın 2.evladınızı 🌸🤲🏻