babyackgz Merhaba kızlar 🙃 yarın 40+0 oluyorum ve suni sancıyla doğumum olacak sabah 9 da yatışım var 😬🙈 sizler kaçıncı haftada doğum yapacaksınız, normal mi sezaryen mi 🐣
Bilge_anne27 babyackgz Rabbim yardımcın olsun inşallah bir avazda kurtarsın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 benimde son 2 günüm var gelmezse 3 şubatta suniyle başlatacak doğumu inşallah kendi sancımla olur ilk gebeliğim şu an için her türlüsünden korkuyorum 🙈
Haceba babyackgz benimde yarın sabaha kadar kendiliğinden gelmezse yatış dedi doktor insallah kendi sancımla Doğum yaparım üçüncü gebelik olmasına rağmen suni baya korkutuyor beni
-Canparem_ babyackgz bende yarın 40 +0 oluyorm normal dogum istiyorum ilk dogumum da sancıma destek suni sancı almıştım ama şimdi tık yok Dr da agrın olunca gel dedi
babyackgz Bilge_anne27 ayy hadi inşallah 🤲🏻 benimde ilk gebeliğim kendi sancım yok açılmam da yok bakalım yarın normal olmazsa sezaryen ile gelecek minik kuşum 🥰 sizde bir avazda kurtulursunuz inşallah çok az kalmış 🙏🏻
babyackgz Haceba bana da aynısını demişti gelmedi sancım 🥺 maşallah 3.bebiş demek benim ilk, suni sancının normal sancıdan farkı yok diyorlar ama 🤷🏼♀️
babyackgz -Canparem_ kaç saatte doğum yapmıştınız peki? bazılarında suni işe yaramıyormuş açılma falan olmuyormuş 😬
babyackgz Mutlubirannee ay hadi gözünüz aydın 🥰 bana fitille ilgili bir şey demedi doktorum ama açılmayı ve yumuşamayı sağlıyormuş galiba eğer öyleyse bana da verir diye düşünüyorum 🤷🏼♀️ epidural düşünüyor musunuz
Cigdem_ckmz babyackgz bende yarin 41 oluyorum ama sali gidecem canim bizi bilgilendirirsin insqllah guzel haberlerini aliriz
babyackgz Cigdem_ckmz sizde inşallah en kısa sürede kendi sancınızla alırsınız kucağınıza 🙏🏻 bilgilendiririm tabi
Yeppudaa babyackgz çok heyecanlı suni diye hiç korkma olurmu . Herşeyi akışına bırak .herşey güzel olacak . 🌺
babyackgz Yeppudaa çok teşekkür ederim 😍 inanın düşünmemeye çalışıyorum sadece sonucuna odaklanıyorum ama umarım güzel geçer 🙏🏻
-Canparem_ babyackgz kendi sancım vardı destek olsun diye yaptılar 8de suni başlattılar 11 i5 geçe dogum yapmıştm
Mutlubirannee babyackgz Kesinlikle epidural düşünüyorum onu anlaştık zaten açılmam olursa olcam epidüral siz düşünüyomusunuz
Glsrdnz 40+1 olduk ama ne zaman olacak hiç bilmiyorum yarın kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek sağlıkla kavuşuruz inşallah minnoşlarımıza🥰
Nazlicann1993 babyackgz yarın 38+4 oluyoruz 2.5 cm açıklığım olduğu için yarın doğumu başlatacaz dediler korku kaygı heyecan yapabilir miyim korkusu suni sancı korkusu hep Bi arada işte ☺️☺️
babyackgz Nazlicann1993 ayy sizinde mi yarın 🥰 Allah yardımcınız olsun ne güzel açılmanızda varmış 🙏🏻