civcivimm_ Kizlar sizinde göğsünüze kaşıntı oluyor mu benimki aşırı derecede oluyor🤦♀️ ne yapmam lazim
Gamze2172 civcivimm_ olmazmı hemde berbet birsekılde ve 10 gündür tüm vücudum çok kötü kaşınıyor yara bere içinde kaldım nemlendirici kremler sürüyorum şimdi
civcivimm_ Nur1126 sürüyorum surekli krem ama elimde oldaman kaşıyorum 🤦♀️ doğuma 14 gun kaldi sonra gecer mi acaba
Nur1126 civcivimm_ çatlarsa geçmiyor canım doğum yapalı 4,5 ay oldu izleri hep var doğumdan önce bana da kaşıntı geldi ben kaşıdım sıvı geldi be çatladı sen yapma oişman olursun sonra ılık kompleks yap rahatlarsın
Nur1126 Mervekaynak gebelik allerjisi geçirdim güğüslerde kaşıntı olmuyor olursada göbekten başlayıp vücudun heryeri kaşınıyor
civcivimm_ Basakgul benim bacaklar da oluştu baya kaşımadigim halde her yer catlak sıra göğüslerde sanirm😂🤦♀️
Aysc2651 Ay bende de var o sıkıntı heryerim su 2 3 gündür kaşınıyor ayagim ellerim heryerim kaşınıyor 2 hafta sonra randevum var ozmn kadar bekleyip doktora danışıcam😑
Annecik_ civcivimm_ yaaaa benim de benim de haşır haşır kaşımak istiyorum krem sürecem bugün banyodan çıkınca