HicranKzn Erken doğum yapan anneler bilgilendirebilir mi .? 33. Haftamız ve sürekli bebeği çatımda hissediyorum ara ara gelip giden bel kasık ağrımda var🤷🏻♀️
ozdenarda HicranKzn en yuksek belirti duzenli kasılmalar benmde 35 den bu yana duzenli kasilmalarm var ilac kullaniyorum 36+2 oldum 37 ye kdr kullanicm sonrasini dogal akısına bırakıcaz nstye baglanmaya basladnz mı
Sevgiarslan HicranKzn bende bugün 34. Haftaya girdim benimde ayni şekilde kasilmalar günde bazen 2 kere bazen 3 kere geliyor bel ağrısı desen cok canımı acıtıyor.
Deletedmom404 ozdenarda benim dün akşam 8 dk bir gelen kasılmalar oldu dün yorgundum ona bağladım biraz da ama bugün düzenli filan değildi
ozdenarda mrvdrmz mesala duzenli bir sekilde once bir saatte bie daha sonra yarm saate dusen sonra 15 dkya dusen duzenli kasilmalae tehlikelo olanlardr onlara dikkt etmek lazm
ozdenarda Deletedmom404 yinede birdaha olursa daha dikkatli olup hastaneye gtmeni tabsiye ederm canm acikligina bakip nstye bagliyorlar hastanede
ZeynepDemiraglar Benımde oyle 36.haftamdayım Karnımın altı kasılıyor Az fazla hareket edeyım acıyor Rahmim Korkuyorum Heran Dogurucam Diye Gununde dogum yapmayı nasıp etsın rabbım Hepımıze
Buketgulle ZeynepDemiraglar ayni kasilma bendede var arada bir gelip gidiyo sik sik özellikle aksamlari oluyo dogum belirtisi olabilir mi
ZeynepDemiraglar Benımde oyle 36.haftamdayım Karnımın altı kasılıyor Az fazla hareket edeyım acıyor Rahmim Korkuyorum Heran Dogurucam Diye Gununde dogum yapmayı nasıp etsın rabbım Hepımıze
Yumaklar İkiz gebelik 36. Haftamdayım bir haftadır yürümekte zorlanacak kadar çatı kalça ağrım var bacağımı açtığımda çok canım yanıyo bu doğum belirtisimi?bel kasık ağrım yok