Nisananne Fadimehnk fotoğraf buraya nasıl yükleniyor fotoğraf olarak atabilirim ama yükleyemedim tarif ederseniz yapayım
bircivcivannesi Kubraylmz0 benim de temmuza denk geliyor ama büyük parçalardan uygun olduğunu düşünürsem gerçekten alalım diyorum sonalra doğru maddi açıdan sikismayalim ufak tefek şeyler sona kalsın diye düşünüyorum tabii canım eşim acele etmeyelim belki biriileei sponsor olmak ister diyor kafalar karışık 😂
Kubosunyavrusu Kubraylmz0 benim de temmuz indirimi değerlendiricez yılda bir kez olduğu için çok fazla ihtiyacı ve masrafı oluyor bebeğin herşeyi sona bırakmak zor olur bence hem maddi acıdan hem de saglık acısından karnımız burnumuzdaykez yaz sıcagında nasıl uğraşıcaz okadar şeyle nolur nolmaz yavaş yavaş alınmalı imkan varsa 🥰❤️
Kubosunyavrusu Nisananne canım bu listeyi bana @kuboshome instagram sayfamdan dm bölümünden gönderirmisin ? İncelemek istiyorum. ❤️
icimdekikelebek Yenidoğan diye seçtiğimde 1 numara prima pure bebek bezi(35 adet) ve prima care (43 adet) çıkıyor ikisi arasında fark ne hangisini almak lazım bilgisizim Bi de yenidoğan çok almayın diyorlar kalıyor diye kaç paket almak gerekir sizce
Fadimehnk icimdekikelebek ben 1 numaradan 2 paket aldım 2 numaradan da 4 paket aldım bugün mağazadan da 5 Li koliden 3 numara aldım 🤣🤣1 numara yeter bence 2 paket minicik zaten 1 numara hemen biter diye düşünüyorum
icimdekikelebek funda84 teşekkür ederim 🙏🏻 care olan bitmiş internette o daha mı iyi dedim ben de . Peki pure olandan 2 paket almak yeterli mi sizce yenidoğan için
Fadimehnk Nisananne ay canım çok sağol bugün mağazaya gittim katalog göndermemişler ve uygulamalardan da katalogları silmişler biz de anlamadık dedi çalışanlar çok iyi oldu bu baby plus yok bunlarda acaba olacak kı indirim pompa alacağım da
mrsbiyolog cgelmas ben çiftlisini almıştım evet zaten sütün toplandığı yerler 160 pp biberon ek olarak emzik başı ve saklama kabı başıyla çıktı. Ben öncesinde de biberon almıştım. Bilsem almazdım biberon🤭