babymom- prensesannesii_ bence elektrikli ya ben çalışacağım çünkü hep sağmak zorunda kalacağım daha pratik olması lazım
Gizemshn Nisananne bence o kadar para vermeye gerek yok göğüs pompasina benim cevremde baby plus elektrikli kullananlar var ve çok memnunlar fiyatı da en 169 TL falandı. Indirimde daha uygun olur bence ama yine de siz bilirsiniz tabi
Nisananne Gizemshn banada öyle geliyor çok para vermeye gerek yok kullanıp da memnun kalan veya yakınlardan duyan annelerimiz buraya yazdıkça bilinçleniyoruz ☺️
Gizemshn Nisananne aynen öyle canım belki de hiç lazim olmayacak o yüzden ben baby plus tercih edeceğim
Susen-merve Sngl_552 Allah Allah çok ilginç. Ben yapıyorum alışveriş 2 3 güne geliyo. Cmt bile geliyo yani
Gigy Nisananne ben çok araştırdım Lansinoh elektrikli düşünüyorum,bu ay hepsini alacağım sanırım ,bebek arabası ,ana kucağı ,tekstil ürünleri vs ☺️değerlendirmek lazım büyük Şubatı 🤪
Nisananne Gigy evet bende lansinoh çok iyi diye duyuyorum ama iyice bak canım kutu üstünde 2in1 Elektrikli göğüs pompası yazan var 500 TL bi de Çiftli elektirikli göğüs pompası yazan var 850 TL ben tam ikisi arasındaki farkı bilemiyorum ama çiftli yazan geliştirilmiş şeklinde yeni çıkmış bende gidip bi soracağım e bebek e
archerwoman Nisananne zaten şu an 500 lira bazı sitelerde ya takip edelim ben de çalışıcam kesinlikle almam gerekiyor
archerwoman bahar95 ben eğer alabilirsem ikisini de düşünüyorum gümüş uçta silverette ye iyi diyolar göğüs kalkanında philips avent
Nazli34 Kubraylmz0 bizimkide nasipse ağustosta. Bu indirim bidaha denk gelir mi ki acaba diyorum, çok alasım var bazı şeyleri 🤗 daha cinsiyetimiz bile belli değil ama
archerwoman Kubraylmz0 benim de doğumum ya ağustos başı ya temmuz oluyor sanırım ufak tefek başlayacağım çünkü yılda bir kere oluyormuş bu şubat indirimi. Cinsiyete ve gelişime bağlı olmayan şeyler bakıcam tırnak makası biberon banyo seti vs 😅
archerwoman Kubraylmz0 benim de doğumum ya ağustos başı ya temmuz oluyor sanırım ufak tefek başlayacağım çünkü yılda bir kere oluyormuş bu şubat indirimi. Cinsiyete ve gelişime bağlı olmayan şeyler bakıcam tırnak makası biberon banyo seti vs 😅
Nisananne archerwoman evet 500 TL ye var e bebekte de lansinoh ama onun üstünde 2in1 elektrikli göğüs pompası yazıyor . Yeni çıkan bi lansinoh var onun üstünde çiftli elektirkli göğüs pompası yazıyor . Bu galiba geliştirilmiş o yüzden 850 TL .