merveklyc Ttemmuzbebegi Düzeltilmiş degelere mi bakılıyor canım. Benim de çıktı ama doktora gidemedim daha düzeltilmiş MoM pap a 0.43 beta 1.09 yazıyor
Grlzynp Ttemmuzbebegi svet benım basıma geldı 1/127 cıkdı ve fetal dna yaptırmayı doktorum onerdı ve yaptırdık daha sonuc cıkmadı ama ense ve burun kemıgı normaldı ınsh sonucımda ıyı cıkar 🙏sızde fetal dna yaptırın rahatlasın ıcınız
Ttemmuzbebegi Klcgl öyle çıkması lazım ama kan değeriniz normal yaşınız falan mi var veya ense kalınlığı ile burun kemigindemi bişey cikti
Ttemmuzbebegi Ttemmuzbebegi osizin yazdığın risk oranı 77 anne 1 demek genel olarak FB HCG kan değerleri ve ense kalınlığı burun kemiği ve yaşınıza göre hesaplaniyor
Klcgl Ttemmuzbebegi ense kalınlığı ve burun kemiği normal sadece beta yüksek papp-a düşük sizin papp-a kaç ?
Ttemmuzbebegi Klcgl şuan arastiyoruz fromdan bilgi almaya çalışıyorum büyük ihtimal yaptircam başına gelen anne adayları yardımcı olursa çok makbule geçecek
Ttemmuzbebegi Ttemmuzbebegi sanırım düşük çıkmış kağıdı görsem tam birşeyler söylerdim çünkü FB HCG oranı da var bide sisitem otomatik risk oranı hesaplamistir ikili testin o kac
Ttemmuzbebegi Grlzynp Grlzynp insallah hepimizin iyi çıkar bizde yaptircaz hafta içi hangi değerleriniz yüksek çıkmış sizin
Grlzynp Ttemmuzbebegi valla kan sonucundan bısey anlamdım ama doktorum yasımdan dolayı rısklı cıkdı bızde fetal dna yaptırdık ense ve burun kemiği normalse korkmayın ınsh ıyı cıkar🙏🙏