Zeynepreyyan Sule00 sara halk dilinde epilepsi hastalığına deniyor bence hiç güzel değil isim olarak. Hemde daha çok gayrimüslim ismi olarak geçiyor sara
Nasippp Mavimomm hüma kızımız kaç yaşında aceba böyle nasıl desem naif bi kız mıdır karakteri huyu falan nasıl aceba yanlış anlamazsanız 🙈eşim de hüma ismini koymak istiyor ama ben tanıdığım birisinden ötürü çekimserim 🤦🏻♀️🥺
Mavimomm Nasippp hümamin bebekligi cok usluydu uyurdu bana hic zorlugu olmadi ama karekteristik özelliklerini bn halasina benzetiyorum biraz haladan yone fena😅ama cok arkadas canlisi sevdiklerine paylaşımcı bazen kiskanc merhametli hayvanlara ilgili kırılgan bir cocuk yani bilmiyorum isminin anlaminda oldugu gibi bize cok ugurlu bereketli geldi tavsiye ederim cocuk dedigin de pisirik olmuycak ezdirmiyecek kendini kanaitindeyim sanirim 😅
Zeynepreyyan Merinosunannesii ben hep erkekte duydum kızda hiç duymadım ve bana göre erkek ismi kıza uygun değil
Merinosunannesii Zeynepreyyan size uygun olup olmadıgını sorduğumu hatırlamıyorum arkadasımın adı gökdeniz bence unisex isim zaten post sahibine söyledim üzerinize alınmayın
Zeynepreyyan Merinosunannesii 😂😂 ben bana sordun demiyorum . Gökdeniz erkek ismi arkadaşının ismi diye unisex isim olacak değil . Bazı isimler erkek ismi olduğu halde bazıları kız çocuğuna da koyuyor. Emre erkek ismi ama kızına koyanda var diye unisex isim olmaz
Merinosunannesii Zeynepreyyan emre diye bir kız ismi duymadım ama neyse bence unisex bir isim gökdeniz bence diyorum zaten
umaydurununannesi tinymom zeynep ısmı hıc eskımıyo dila en degerlım demek umay devlet kusu demek duru saf temız berrak demek leyal geceler demek aklıma bunlar geldı suan 😁
tinymom kedidirokedi Mina, Mekke’de hacıların şeytan taşladıkları bölgeye de adını veriyor. Ancak temelde Mina ismi; billur, şeffaf, şarap şişesi, mine, gökyüzü, ar, liman, iskele gibi anlamlara geliyor.