Happylif3 Ozgecelik02 Bu şekilde bi kıyasa hiç girme canım. Herkesinki farklı oluyor. Cinsiyetini Öğrenmek için panik heyecan yapıyorsan bekle nasıl olsa öğreneceksin zamanı gelince😁 kaçıncı haftan?
Sermec27 Ozgecelik02 cinsiyetin belirtisi olmaz ki 🥰 ama iki oğlumda da 10 haftaya kadar kustum ilk oğlumda sadece bel agrısı olmuştu bu oğlumda bel agrım yok arada bir kasık agrısı oluyor ikisinde de canım hep tatlı istedi bu arada hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
Seda-34 Ozgecelik02 yakın arkadaşımla beraber ikimiz de erkek bebeğe hamileyiz. İkimizin de aşerdiği yiyecekler ve şikayetlerimiz çok farklı. Ben meyve türlerini hep aşeriyorum o yemek tatlı türü. Aşırı mide bulantısı oldu onun benim olmadı. Onda çok saç dökülmesi var benim aksine saç dökülmem kesildi. Yani cinsiyetle hiç alakası yok bence anneden anneye hatta aynı annenin bile bebeğinden bebeğine göre değişiyor bence.
bambam_betty Her hamilelik özeldir, farklı ilerler. Benim kizimda da oğlumda da inanılmaz bulantim oldu mesela. Kasilmalarim oldu. Surekli yatıyorum. Tüm yüzüm sivilcelerle dolu. Bana sorsan belirtiler aynı ama, cinsiyet farklı 🤷🏻♀️