momsboys kızlar büyük e bebek indirimi yarın baslıyo ay boyu hergün farklı ürünlerde indirim yapacaklar ben indirimden cogu seyi tamamlamayı düşünüyorum. Bekleyenlere duyrulur
34_21_23 momsboys bende bekliyorum acaba gerçekten indirim oluyor mu yoksa diğer firmalar gibi göz boyamamı 😀
Bsmlh momsboys bende hepsını almayı düşünüyorum dün suyu sınırda cıktı çok erken herseyimi netten alıp beklemeyı düşünüyorum 🥰
momsboys Buketkucuk katalogunu al istersen canım 1 şubat farklı ürün 2 şubat farklı ütün gibi hergün farklı markalarda var
Gamzeli90 Buketkucuk ay belki cok saçma gelecek ama instagramda bukiceblog mu sayfaniz sanki fotonuzdan tanıdım gibi 😊😊
Ebrukarayali Bizim daha cinsiyetimiz belli değil 11 +2 yiz. Acaba biberon gibi seyler alsam mı erken mi
Krizantem_ Ebrukarayali Al derim canım hazır indirime girmişken … uniseks olan kıyafetlerden de alabilirsin.
Happylif3 momsboys İndirmiştim canım. Çokta alışveril yaptım. Alışveriş bitti nerdeyse geç gelmiş kampanyaya isyandayım
momsboys Happylif3 evet canım dogumu yakın olanlara sıkıntı benim haziran sonunda o yüzden rahatca yapcam