Tcrblianne 30 haftalık hamileyim başından beri şehir hastanesine gidiyorum ilki normaldi umarım bu sefer de normal olur son 66 gün zaman yaklaştıkça heyecan artıyor 😇😍
Mutlumklnc Himom benim özel sağlık sigortam var o yüzden bilmiyorum ama bu hafta öğreneceğim yazarım sizdemi güvene gidiyorsunuz
Mutlumklnc Himom cumartesi gittiğimde ne kadar olduğunu öğreneceğim sizede haber veririm kaç haftalık hamilesiniz
Sevdalianne Selinaymurat amin cok saolun cumlemize kolayliklar versin. Tup bebekle hamile kaldim 3 sene uğraştıktan sonra cok şükür Rabbime nasip etti isteyen herkese nasip etsin cok guzel bi duygu bazen hâlâ inanamiyorum
Selinaymurat Sevdalianne yaa Allah ne güzel mutlu etmiş sizi çok sevindim gerçekten sizin adınıza Rabbim inşallah Bi avazda da doğum nasip etsin
Gupssse annepamuk şu an için memnunum 2 kürtaj geçmişim var 14 haftalığız öncesinde hep beni sakinleştiriyor sağolsun. Ben memnunum;)
Sevdalianne Selinaymurat evet cok şükür. Cok saolun cok amin siz de insallah aglikla kavusun yawrunuza
Selinaymurat Bgs neredeyse son zamanlara yakınlaşılmış gibi Allah yardımcınız olsun sağlıklı mutlu huzurlu şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi de inşallah
Bgs Selinaymurat amin hepimiz sağlıkla alırız inş kucağımıza 🙏evet yaklaştı sayılır o yüzden bu hafta artık netleştireceğiz her şeyi doktorum artık karar vermelisin dedi 🤣
Gurbet06 Selinaymurat bende etlik zübeyde hanım hastanesi ve riskligebelik 2 nolu polikinlihe gidiyorum belki hastanede karsilasmisizdir bile 🤭☺️☺️
Selinaymurat Elifmmmmm Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin Rabbim bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Selinaymurat Durdane_acar Allah yardımcınız olsun inşallah şifanızı versin Rabbim son zamanlar da bende öyle olurum galiba bende şimdi 30 haftalık oldum ama erken doğum riskim var ondan dolayı tam da belli değil zaman
Selinaymurat Ari aa arada bende gidiyorum A life hospitala beğeniyorum bende inşallah gönlünüze göre nasip etsin Rabbim sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah
Cey123- MeryKCR doğum olunca yazarmısınız bende oraya gidiyorum da doğum ve doğumdan sonrası nasıl çok merak ediyorum
SenaUysal SenaUysal sntn bir de 11 de ultrason var detaylı. 11 40 a da doktorun yanına aldım şimdilik. Yetişir mi siz tecrübe etmişsiniz bilemedim