Hafise Bugün kardeşimin ölüm senesi duş abdest alıp kuran okuycam 16haftalık hamileyim ama bu beyaz akıntı biliyorsunuz sürekli geliyor abdest bozuyor mu acaba ? Emin olamadım tam
Happylif3 Hafise Canım abdest sonrası günlük ped koy. Çamaşırına geçmesin. Çamaşırla temasta tekrar abdest gerekiyor. Namaz öncesi abdest kuralları böyle. Lakin hiç durmayan bir akıntı ise artık özre giriyor
Cennetulmeva Hafise bozmaz canım sık sık abdest tazele yeterli Allahın izniyle başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah😞🤲🏻
esraizmirli Hafise normal zamanda olsa abdest tazelenmesi gerekiyor ama hamileyiz ya çokda emin olamadım yani bozulup bozulmayacagına yanlış fetvada vermek istemem
Hafise Cennetulmeva amin cok teşekkür ederim bir yasin okuycam onuda 10-15 dk da okuyorum zaten akıntı olmaz inşallah genede ped koyim günlük olanından ben garanti olsun
Esra-akk96 Aynı sorunu bende bi hocaya sordum el ayasını geçmedikçe andest bozulmazmış geçerse yeniden abdest almak lazımmış. El ayası dediğim avuç içinin ortası kadar