Sevgidag Esrayaban34 yaa gercekten birde siz epeyde gec ogrenmissiniz o haftalarda zaten bebegin herseyi hazir edilmis oluyor umarim herseyi gonlunuzce alir saglikla buyutursunuz insallah🙏🏻💗
Esrayaban34 @Sevgidag amin canım Allah razı olsun teşekkür ederim rabbim senin evladını da sag salim kucana almayı nasip etsin inşallah 🤲🤗
Sevgidag Bahardali insallah Allah gonlunuze gore versin canim (tabi saglikla) benimde ilki erkek cok erkek istemistim sukur oldu ama insan ilki ne ise 2. Digeri olsun ister ya bende cok kiz istemistim (tabi saglikli olsunlarda evlat evlattir o ayri🙏🏻)
ArasAsya Bahardali benimde perinatolog 11+5 te kıza benziyo dedi 13 te kanamam oldu acile gittim doktoruma doç dr oda erkek hatta bilmiyomuydun dedi 😂 biri perinatolog biri doç dr gelde emin ol 😂
2prensannesi2008 Sevgidag bilmiyorum çevremde cok gördüm 3 aylıkken erkek kesin diyip 6. Ay da kız olanı
Selime01 Ben de. Perinatolog Önce erkek dedi sonra kız dedi çok şaşırdım en çok ta eşimin tavırlarına. Bir kızım var erkek olsun istiyorum diyor en çok o laflar üzüyor beni