Ballilokmacik Evet kızlar dün gebelik kolestazı yaşadığımı öğrendim. Yarın Allah nasip ederse doğuma alınıyorum. Korkuyorum doğumdan. Aşırı stres ve heyecan var. Benim ve bebeğim için birer Ayetel Kürsi okur musunuz rica etsem?
Ballilokmacik Nazlicann1993 okurum tabiki 😌 Rabbim sağ salim doğum yapmamızı,bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasıp etsin inşallah 💕
Ballilokmacik Zeynepahmett çok teşekkür ederim. 38+4 şükür ki erken çıkmadı bu kolestaz belası. Birkaç haftadır takipteydim dün kesin konuldu. Artık hayırlısı.
Zeynepahmett Ballilokmacik ben de şüpheleniyorum da canım ondan sordum. Dediğin gibi haftan iyi maşallah.. benim de iki haftadır falan göbeğim çok kasiniyordu çatlaklara bağlıyordum. İki gündür bacaklarım kolum falan da kaşınıyor. Çarşamba gidecem doktora bakalım inşallah değildir:( daha 33 haftalıgiz
Ballilokmacik Zeynepahmett canım önden sağlık ocağına gidip ast ve alt değerlerine bakılmasını işte bir de idrar tahlili. Doktoruna giderken sonucu da götür. Kan değerlerine bakılsın benim ordan anlaşıldı sağlık ocağında yaptırmıştım test. İnşallah değildir ama için rahat olsun. Ben de duyduğumda korktum da doktorum bu durumu 24 25. Haftalarda yaşayanlar var ilaçla ilerletiyoruz dedi o yüzden canını sıkma korkma. İnşallah değildir 😌 gönlünü ferah tut kuzum