dugmeninannesiii Kızlar 24+1 olduk bugün. Bir haftada 1 kilo 700 gram almışım. Normalde hep 400-600 gram arası alırdım. Bu hafta çok olmuş normal mi sizce ? Yoksa dikkat mi etmeliyim ? Sizde durumlar nedir ?
Asude967 dugmeninannesiii dugmeninannesiii ödemde olabilir ama Bnde 24 ten sonra ayda 2.5 , 3 civarında aldım hep 12 şubatta doğum var 14 kilo almışım inşallah 15 le kapatırım
Aysenur05 dugmeninannesiii 20. Haftadan sonra çok hızlı kilo alınıyor bende öyle oldum hiç kilo almamşken 20-24 hafta arası 5 kilo aldm ama hamurişi filan yedim tabi kilo almam zannettim baktm olacak gibi değil kestim herşeyi kepek ekmk yiyorum 34. Haftadaym ayda 1.5 kilo filan alıyorm yemene dikkat edersen çok fazla almazsn
yusufbebekk447 dugmeninannesiii ben ay olarak görüyorum kontrolden kontrole .Ayda 5 kilo aldığım oldu .Normal yani alabilirsin her şey olabilir 🤣
dugmeninannesiii Asude967 normalde günde 3 litreyi geçiyordu içtiğim su canım. Bu hafta pek canım istemediği için önemsemedim acaba suyu az içtiğim için dediğin gibi ödemmi oldu 😏
dugmeninannesiii MucizeAnnesii inşallah öyledir canım ya normalde günde 3 litereyi geçiyordu içtiğim su . Bu hafta çok canım istemedi suyu az içtim ondan mı acaba
MervErdo Ben alıyodum valla ayda 4 kilo garantiydi üstelik daha hamile kalır kalmaz başladım 30 haftalığım 47yle başladım en son 2 hafta kadar önce 62ydim şimdi ne alemdeyim haberim yok 😂😂
dugmeninannesiii MervErdo bende bi anda olunca şoka girdim yani acaba normal mi die öerak ettim canım 😊
535arss dugmeninannesiii ben 6 aylık hamileyken 1 ayda 6 kılo almstm doktor da bende sok olmustuk ama abur cubur cok yemıstım yanı doguma kadar 24 kiloya dayanmıstım