Irmakkk01 Kizlar yarın sezeryan ile doğuma gireceğim Allah izin verirse, az önce lavaboda pembemsi kan geldi hafifçe devamı gelir mi bilmiyorum yaşayan oldu mu, nişan midir sizce ? DOKTORUMA DANİSMALİMİYİM?
kuzeylianne Irmakkk01 Bu pembemsi leke doğum yada yerleşme habercisi deniromuş tatlım. 5gün önce 2 damla pembe kan geldi benden de doktora gittim hiç bişey yok nasıl geldi ala al dedi.😅 Böylede olabiliyor. Sancıların olmadoğı sürece takma. Yat güzelce dinlen. Kendini kontrol et. Ama için rahat değilse sabah ararsın.☺️
egeninincisii Irmakkk01 Ben pembemsi sıvı-kan gibi bir şey geldikten 7 saat sonra doğum yaptım canım 🙏🏼
Mumsyyy Bana da doktorum tam tersi pembe yada kirmizi leke, hafif hafif su gelmesi, sanci olmasi 5 dk ara ile, bu 3unden birinin olmasi yeterli hastaneye gelmen icin, evde bekleyeyim diye dusunme dedi :/ 37 haftaligim
Irmakkk01 egeninincisii Evet bu postun Akşamına 5.30 da doğuma girdim şimdi yavrum kucağımda nişanim mis ve sancım da olunca beklemeden aldı doktorum 🤗 Darısı sağ saglim tüm annelere🧿🙏