Burda kavuşma hikayelerini gözü yaşlı bir şekilde dokuz ay boyunca okuyan bir anne de bendim yaklaşık üç gün önce bende anne oldum ve oğlum şuan yanımda uyuyor bu tabloyu izlemek tarif edilemez bir şey 🥰3cm açıklıkla normal olarak başlayan yaklaşık 12 saat suni sancı aldıktan sonra sezeryana dönen bir Doğum hikayem oldu yaklaşık üç gün önce. Size bir kaç naçizane Öner’im olacak.
1-kendinizi hiç kasmayın Doğum sonrası kavuşmak en birinci düşünceniz olsun
2- normal Doğum isteyip sezeryan olduğuma hiç pişman olmadım şuana kadar daha sonra ne olur bilemem 😊buna üzülmeyin ama öncelik normali en azından denemek bence olsun.
2-ameliyat sonrasında titreme oluyor bence yanınızdakine söyleyin üşüdüğünüz için olmadığını ve biraz sakinleşince uyuyunca geçeceğini aksi halde üzerinize yorgan arttırabilirler
3-Doğum sonrası ilk kalkışı gözünüzde büyütmeyin hiç zor değil
4- kalınca bol bol yürüyün korkmayın
5-yanınızda kuru kayısı ve üzüm suyu olsun bol tüketin sıvı alın
6-planlı sezeryansa katı ve gaz yapan yiyeceklere Doğum öncesi bir süre ara verin
7-Doğum sonrası sürekli Ağrı kesici serum versinler hiç bir şey olmuyor merak etmeyin. Vermezlerse isteyin.
8-Doğum sondasında alt kanama normal korkmayın depent hasta bezi aldın baya işe yaradı
9-gaz çıkarmak gerekiyor taburcu olmak için ben ameliyatın birinci günü akşamı çıkardım gözünüzde büyütmeyin akışına bırakın en olmadık zamanda çıkıveriyor 😄
10- ilk idrarı yaparken yanma oluyor 3 e doğru hafifliyor sonra tamamen geçiyor korkmayın
11- sondayı anestezi sondasında taktırın duymayın acıyı
12-siz her şekilde anne oluyorsunuz ve annelik güç gerektiriyor Allah sizi anne olarak seçmişse sizde o gücü görmüştür. Her şeyin üstesinden gelinir ve hiç
bi acı sonsuza kadar sürmez ben bunu çok tekrarladım içimden 😄
Allah herkese en hayırlı en sağlıklı doğumları nasip etsin hepiniz bebeklerinize sağlıkla kavuşun buradaki yolculuğum sona erdi Rabbim isteyen herkese em doğru zamanda bu duyguyu tattırsın bebeğimin yüzüne bakarken hepiniz için ayrı sürekli dua ediyorum ❤️ Sağlıcakla 🤲🏻