1prens1prensesannesii 16+3 haftalik hamileyim 2 gündür bogaz ağrım var siddetli baş ağrısı nefes darlıgı yaşiyorum grip gibi hapsuruyorum sürekli nefes alamiyorum koronada olabilir mi korkuyorum ilac kullanamicam icin bitkisel neler kullanabilirim ?
Esosun 1prens1prensesannesii ıhlamur abartmayacak şekilde 1 fincan 1 fincan da nane limon içebilirsin canım ahududu hariç meyve çayları da tüketebilirsin ama abartmamak gerek en fazla 2 fincan kullanmalısın toplamda
Ipek0z 1prens1prensesannesii bitki çayları yasak olduğu için sana şimdi sihirli bir tarif veriyoruumm ben koronayı bunu içerek atlattım, bir su bardağı sıcak suya bir tane limon sıkıyorsun ve içine bal koyuyorsun. Bu ballı limonlu suyu günde 2-3 kupa içebilirsin. Ve tabi bir de ballı süt içmelisin. Yemeklerde soğan ve sarımsağı arttır nasıl işe yaradığını göreceksin iki üç günde. Geçmiş olsun🙏🏼
1prens1prensesannesii Esosun aynı gunde hem 1 fincan ıhlamur hemde 1 fincan nane limon içebiliyomuyum ikisi iyi gelir inşallah
Esosun Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah korona değilsindir hafif gribal enfeksiyon da olmuş olabilirsin dikkatli ol 😊
1prens1prensesannesii Esosun allah razı olsun inşallah oyledir oglum grip zaten ondan gecti buyük ihtimal kendimi cok korudum ama bi sekilde bulasiyo hapsurdukca karnım kasıliyo agriyo bisey olmaz insallah
Esosun 1prens1prensesannesii canım ben zararı yok diye biliyorum ama hiç hastalanmadım içmeye ihtiyaç duymadım sen yine de araştır soruştur teyit et ikisini öyle iç
Esosun 1prens1prensesannesii ha canım bir de parol içebilirsin semptom azaltır biraz da olsa 😊 uyumana yardımcı olur inşallah 🤲🏼
1prens1prensesannesii Esosun simdi nane limon icim Bugunluk dayanim olmazsa yarin hastaneye giderim ya baya kotüyüm nefes alamiyorum yasakta var nasil olucak bilmiyorum tesekkur ederim bu arada 🤗
Esosun 1prens1prensesannesii canım hastaneye yasak yok giderken çevirirlerse gebeyim demen yeterli 😊 acil şifa versin Rabbim geçmiş olsun tekrar