Ikicocukannesi32 Kızlar Evlenirken sari yeşil koltuk takımı Almıstim 4 sene önce sarı koltuk ta hep kola cay lekeleri var Dökülür Dökülmez Silmeme Rağmen Yarın Koltuk Temizligi Yapacağım tekrar önerileriniz Varmı Kesin Leke Bırakmıyor Dediğiniz Bir ürün
spiker_anne Ikicocukannesi32 arap sabunu veya rendelenmiş beyaz sabun ve lif ile iyice bastırın banyo lifi varya ondan çok güzel çıkarıyor❤️
SERNUR Ikicocukannesi32 ilk önce güzelce elektrik süpürgesi ile çektir hatta ters yön yap koltugun kumasının Eski orlon bir lifin içine beyaz sabun koy 1 kovada sıcak su yap lifli sabunu daldır daldır çıkar bastıra bastıra sil aç koltuklarını kurusun nasılsa ev sıcak mis gibi de kokar istersen yumuşatıcı at kovaya biraz daha güzel koksun dersen ❤️
Esosun Ikicocukannesi32 ben sıvı çamaşır deterjanı ile az domestos koyuyorum ama azıcık suyun içine. Sonra lifle bir güzel çitile sonra bir de durulayarak çitile hem mis gibi kokar hem tertemiz olur. Şimdi ben yapamıyorum ama canım çekti keşke yapabilsem normalde hep yapardım 🥲(özlem içerir) 😝
060631 Ikicocukannesi32 Koltuk lekesini çıkarır mi bilmiyorum ama beyaz halım koyu kahve saç boyası oldu ve haftalarca kurudu silemedim hemen. Sonra bulaşık el deterjanı ve beyaz sirke döküp az birşey su damlatarak anında lekeyi çıkarttım. Sonra tekrar bezi yıkayıp duruladım. Koltuk sirke kokabilir belki ama lekeleri çıkardıktan sonra hoş kokulu bir yumuşatıcı ile kokuyu gidermek mümkün olur diye düşünüyorum 🤔 👍🏻
Nslhnkr Ikicocukannesi32 beyaz sabun tampa diye geciyo her yere kullanabilirsiniz ev tertemiz koyuyo lekelerde çıkıyo
Hasret_ Bir kovaya bulasik Tablett ve bulasik parlaticisi Sicak su iLife sil Piril piril oldugunu glreceksin , Cook yorulmak istemiyorsan Acil parlatmak istiyorsan Bir beze bulasik parlaticidan Dök sadece o Bile tertemiz yapiyo
Hafise Ikicocukannesi32 önce karbonat serp koltuklarının üstüne sonra onu elinle dagıt biraz bekle süpür karbonat mikrobu öldürüyor daha sonra kovaya sıcak su arap sabunu ben birazda yumoş koyuyorum kokusundan dolayı 😁 lif var el örmesi baslıyorum tertemiz oluyor tavsiye ederim