Gullukarakus Arkadaslar brn sacımj cekıyorm sacımı cektıkten sonra cıkarmı dıyede uzuluyorm ve hamıleyım 😔
Gullukarakus Mutlubirannee hıc bılmıyorm sadece herseyı unutuyorm cekerken ve baya acıklık var doguma nasıl gırceö bılmıyorm
Iraz Gullukarakus canım sen tek tek mi çekiyorsun benim de bir tanıdığım konuşurken filan tek tek çekiyordu
Mervekrrsln Gullukarakus trikotillomani denilen bir hastalık istem dışı yapılıyor çok var çevremde bunu düşünerek stres olma bebeğini etkilersin farkında olduğunda engellemeye çalış. Ve doğumdan sonra psikiyatri ile görüş ilaç tedavisi var
Di62 Psikolog muhtemelen ilaç tedavisi yapacak ama en büyük ilac bebegin ve eşin olmalı eşine bunu belirt ancak ailecek çözersiniz durumu biraz destek olmalı
caglanurr Gullukarakus canım şimdi sana soracam doğru cevap ver saçını kopartıp atıyormusun yiyormusun?
Gullukarakus buiyimi 5 ay var doguma doguma kadar uzayaydı yeterdi bana sogan cıkartıyor dıye sogan sıkıpnsuruyorm ama
Cennetulmeva Gullukarakus size demedimki zaten canım bi hanım size sormuş bende neden yenirki diye ona sordum tatlım