Selma23 Oykummmm o zaman oluyor canım hatta erken dogum tehlikem var gün geçtikçe şükrediyorum bakalım ne olacak
Selma23 Oykummmm benim doguştan yarım rahmim varmış bu yüzden bebegin alanı dar sadece sol tarafta sıkışıp kaldı yavrum doktor 35i belki görürüz dedi
Arse89 Oykummmm 1 iğne 1 kutu ilaca bedelmis canım sormuştum hemşireye bende iğnelerden sonra düzeldim halsizlik yorgunluk bitti igne bitince ilac yazdi belkide cok düşmüştü b12
yenianne140920 Oykummmm Ayy 35+4 oldum geceleri bitmiyor her an uyanıyorum her an her yerim ağrıyor çok ama çok şişim 🙈 uyku bitti sanırım artık
Selinbam Oykummmm bnde 33 teyim hep öyleyiz canım artık oturmak kalkmak bile bi iş oldu sürekli her yerim ağrıyor normali bu heralde
AlevY Oykummmm Evet maalesef esim surekli horlamalarimi videoya aliyo😐 Burun kanamalarim oluyo haftada 1 :( Son birkaç gündür de sağ ayagim sisiyo bota zor sığdı dun 😂 çok sikayetciyim bu ara:)
MinnieMouse MinnieMouse bebise sknti olmaz da o senin depolari bosalttigi icin sana sknti olur. Ozellikle dogumdan sonra cok sknti oluyo 😕