_imra_1213 Oykummmm normal canım bende 35 haftadayim çok yorgun uyanıyorum kahvaltı sonrası eşimi işe gidiyor ben yine uzanıyorum 2 3 saat uyuyorum enerjim sıfır 🙃
Dyguklc Oykummmm ben 28 haftaligim ayni bende oyle uyaniyorum simdi bi agrim yok yatarken allaha sukur ama sabah tam bi enkaz oglene dogru birqz birqz kendime geliyorum
BernaUludag78 Oykummmm 25 haftadayım bende her sabah yüzüm gözüm her yanım şiş uyanıyorum. Sanırsın üzerimden tır geçmiş. Uyumamışımda gece beşik sallamışım gibi. Her sabah tosuncuk gibi kalkıyorum 😄
Ezolym Oykummmm gece yatmadan yemek yiyor musun o yüzden olablir bir de artık bebek ağırlaşıyor iyice bünye kaldıramıyor fazla kilo almadıysan ben de öyleyim nefes bile alamıyorum uyırken😇
Oykummmm _imra_1213 yaa bende öyleyim hatta yemek yemeye bile hevesim yok bişeyler atıştırıp yatıyorum
Dyguklc Oykummmm ya bende bendemi bi anormallik var diyorum xokmu nazigim acaba diye sorguluyorum kendimi
Arse89 Ben 30+5 günlük hamileyim bende aşırı halsizlik vardı doktorum B12 igne verdi haftada 1 sağlık ocağında vuruluyorum igneden sonra halsizlik geçti bende isterseniz sizde B12 baktırın
Arse89 Oykummmm 1 iğne 1 kutu ilaca bedelmis canım sormuştum hemşireye bende iğnelerden sonra düzeldim halsizlik yorgunluk bitti igne bitince ilac yazdi belkide cok düşmüştü b12
Dyguklc Oykummmm allah yardimcimiz olsun olmayanlarada isteyenlerede nasip etsin hepso gecicek insallah yavrularimizi kicagimiza aldigimizda
MinnieMouse Oykummmm doktorun hangi vitaminleri kullandiriyo? Kesinlikle bisey eksiklik yapmis. Bence doktorla gorusup tahlil yaptirmisin.
Oykummmm MinnieMouse doğru diyorsun canım tekrardan yaptırıyor en iyisi ilaç kullanmazken daha iyiydim sanki
MinnieMouse MinnieMouse bebise sknti olmaz da o senin depolari bosalttigi icin sana sknti olur. Ozellikle dogumdan sonra cok sknti oluyo 😕
AlevY Oykummmm Evet maalesef esim surekli horlamalarimi videoya aliyo😐 Burun kanamalarim oluyo haftada 1 :( Son birkaç gündür de sağ ayagim sisiyo bota zor sığdı dun 😂 çok sikayetciyim bu ara:)