_imra_1213 Hanımlar koronaya inananlar ve inanmayanlar varmış siz hangisininiz ? Eğer inanıyorsanız yada inanmıyorsanız nedenini yazarmisiniz?
Ohaezgi _imra_1213 inanıyorum tabiki ben ve bütün ailem geçirdik inanamamak elde mi? İnanmayanlara anlam veremiyorum saçmalık
Aysentass _imra_1213 yalan bacım bunlar algı operasyonu hep 😅😅😅😅 yok be olur mu öyle şey tabi ki de var yok diyenler var çevremde sinir oluyorum 😁
Gizmolata _imra_1213 inanmayanlar yüzünden, amaaan yok böyle bişey olsam ben olurdum diyenler yüzünden, bana bişey olmaz diyenler yüzünden, yerde bulduğu maskeyi takanlar ve kullandıkları pis maskeleri yerlere atanlar yüzünden biz bu haldeyiz ülkecek…
Tuubaakkc Valla bana bişey oldu korona mı başka bişey mi bilmiyorum. 2 ay önce oldum tadım kokum gitti başka bişey olmadı ve hala gelmedi tat kokum. Çok iğrenç bi durum rabbim kimseye vermesin 😔😔
Mervuras26 _imra_1213 inanmamak elde ki ki😀 çok saçma 😀 ben olan birisi olarak söylüyorum istediğiniz kadar inanmayın öyle bir vuruyor ki vücüdü ara ara da sağolsun tekrar hissettirir kendini yani mümkün müdür ki inanmamak 😀 birde üzücü tarafı inanmayalım okey de o Ölen masumlar neden öldü o zaman , gencecik sağlık çalışanları.. bence fazlaca inanmalıyız ki bir an önce bitsin
Iraz _imra_1213 hepimiz covid olduk ilk eşim sonra ben kayınbabam kayınvalidem sonra annem babama kardeşime bulaştirdim… ailem ve ben çok ağır atlattik hala çok tedirginim … Kayinbabami kaybettik… Kayınvalidemler bana taşındı hamileyim o eşsiz çocukları babasız kaldı gelinin yanına taşınmak durumunda kaldı kızıyla daha neler neler inanın arkadaş lar şakası yok . Yapmayın durum daha da kötülesiyor ve bunun böyle olacağını tahmin etmiştim cnki bizim insanımız birazcık vaka sayısı düşsün hemen gezmeler tozmalar gelen giden eve misafir gelmek istiyor baş sağlığına gelme desen olmaz gel desen gönül razı değil başına gelen biliyor gencecikti kayınbabam inanamadik… Hepimizin ailesi var lütfen evden cikmayalim bebek görmeyelim hasta görmeyelim arayalım kahve içmeyelim mümkünse
[silindi] _imra_1213 o inanmayanlara göre acaba milyonlarca insan neden ölmüş ?? Vallahi ben inanıyorum çok değişik illet bir şey. Gençler için belki tehlikeli değil ama yaşlı ve kronik rahatsızlığı olanlar için çok tehlikeli annem kalp hastası babam tansiyon şeker astım hastası adımlarını dışarı attırmıyoruz umursamazlar inanmayanlar yüzünden. 2020 Marttan beri hep evdeler.
Iraz [silindi] canım keşke bizim de öyle bir durumumuz olsa zaten 1 defa gecirdiler piskolojim iz alt üst hala Rabbim kimseye yaşatmasın cevremdeki bir çok insan gecirdi . Biz nerden bilebilirdik ki … Anlamadım ilk başta sonra dan anladık nasıl ciddi bişi günler geçmiyor karantina bitmiyor kronik hasta sevdikleriniz var sa onlar öksürüyor ama sizin cigeriniz sanki sokuluyor terliyorlar usuyorlar tat koku yok yemek eldivensiz koyamiyorsun tekrar bulastiriirim diye yapamıyorsun öksürük hapşırık demek virüsün yayılması demek banyo yapamıyorsun özellikle sobalı evde oturan insanlara şu kış günü Rabbim yardim etsin havalandırmak istesen odani havalandırmak ne mümkün odalar buz gibi açsan herkesin nefesi birbrne karışıyor isal durmuyor zaten halsizlik kemik ağrısı baş ağrısı ciğer ağrısı kalp ağrısı hamdolsun çok şükür kurban olduğum Rabbime atlattık fakat kayinbabami kaybettik Rabbim bir daha yaşatmasın kimsenin başına vermesin evinizde kalın vakit gezme eğlenme vakti değil herşeyden önce sevdiklerimizi düşünün
Fadimehnk _imra_1213 geçirenler bilir inanmamak mümkün mü hamile iken atlattım inanın ömrümden ömür gitti ben böyle fena birşey yaşamadım hayatımda
[silindi] Iraz 😢😢😢😢😢başınız sağolsun öncelikle canım çok zor bir durum. Biz de eşimle geçirdik 3 hafta önce şükür hafif atlattık. Biz çok şükür ki yurtdışındayız ya bizim yüzümüzden ailelerimize de bulaşsaydı ne kadar kötü acı bir şey. Bazen benim de aklıma ne geliyor biliyor musun mesela evsiz olanlar fakir olanlar geçimini kıt kanaat geçirenler nasıl geçiriyorlar 😢😢😢 bol bol vitamin almaları lazım bol bol dinlenip sıcak bir yerde olmaları lazım😢😢 rabbim bir an önce şu illetten kurtarsın bütün insanları bir sürü can gitti bir sürü 😢😢
Iraz [silindi] aynı seyleri bende düşünüyorum canım para pul boş şuan kayınbabam vefat ettiği için bizde hem piskolojik hemde maddi olarak zor durumdayız eşim bir süre calisamadi hastane biz covid dik vefat derken buna da şükür hamdolsun Rabbim ailemize can sağlığı versin gerçekten çok zor Allah’ım bizi bu hastalık tan kurtarsın amin
azrin valla ben inanıyorum tabiki.çevremde çok hasta olan insan gördüm biz olmadık ama hiç.beslenmeleri,uyku düzenleri ve vitamin takviyesi ile çocuklarımıda korumaya çalışıyorum.inanamamak büyük cahillik
aslihaninannesi azrin nasıl içiriyosunuz anlamıyorum baya eziyet oluyor bana yemek konusundada çok seçici kızım.d,c vitamini veya başka bi vitamin imkansız.