MerveKsackTabara Yenidoğan bebekte gaz şikayeti ilerleyen zaman içinse diş çıkarmada yararlı ve şifalı olduğunu duydum sizce almalımıyım?
OktayMeltemSahin MerveKsackTabara bende aynı şeyleri duydum ayrıca bebek salyasını falan da alıyormuş bi arkadasım 3 buçuk aylık bebeğine takmış ona sorsan inanılmaz memnun bende alsammı diye düşünmüyor değilim 🤷♀️
YazCilegi MerveKsackTabara İnternette bir sürü arastırma yaptım tabi tıbbi olarak bir gerceklıgı yok. Ancak akmaz kokmaz sonucta 🤗 ne zararı cıkar ki? Tabi hakikisini almak lazım piyasasa bir sürü imitasyonu var
Mondlicht MerveKsackTabara benim bir sürü öğrencim kullanıyor bebek olanlardan anneleri çok faydasının olduğunu söylüyor 🙂 bide görüntüsü çok hoş ben kendime bile yapasım geldi eşimin kehribar tesbihini bozup, kızmayacağını bilsem 🙊
Ceren35 MerveKsackTabara ben taşlafın enerjilerine inanıyorum bazi taslari kendim bileklik olarak kullaniyorum uyumuna göre o yuzden kehribar kolye bende istiyorum bebegime nasipse yada bileklik
MerveKsackTabara YazCilegi yaniiii sonuçta faydası olursa artı olmazsa da kaybım olmaz hoş görünüyo ☺Sertifikalı olanları var iyi incelemek lazım
MerveKsackTabara Mondlicht bence eşinizede faydası oluyordur kendinizede kolye olarak alın derim hamileliktede faydalı oluyormuş ben kendime ve bebeğime almayı düşünüyorum 😃
Mondlicht MerveKsackTabara Allah nasip eder bebeğim olursa almayı düşünüyorum. Ama bana da alacam ya çok güzel duruyor gerçekten 😊😍
Demir Hayatımda kehribar kolyesi kadar saçma şey duymadım😅Bir taş’tan medet beklemek aman yarabbi🤦🏻♀️Bunlar hep instagram fenomenlerinin oyunu😅
MerveKsackTabara Demir deneyen çoğu kişinin olumlu yanıtını duydum sonuçta kullanılan ilaçlarda bitki köklerinden yapılıyor taş değil reçineden oluşuyo denemeye değer görüyorum 😊