ebrarecem Alyasibel 2 tane alabilirsiniz günde 4 tane hakkınız var. Bazen gündüzleri 1 tane daha içiyordum.
Birileri Alyasibel ben geçirme yolunu bulamadım, Kustuktan sonra boğazım yırtılırcasina aciyordu ancak uyuyup uyaninca geçiyordu şifa versin Allah 🥺
Seymassrioglu Alyasibel çorba filan da mı ye ama ye burnunu tıka ye güçsüz kalırsın ilk 4 ay bende öyleydim ama en azından çorba tuzlu pastalar limon vs gecistirdim
Gamzissss Alyasibel Gece yatmadan iki öğlen 2 bana öyle demişti doktor 4 tane içebiliyoruz yani sıkıntı olmuyormus öyle de dene istersen canım
Cemrreedemirci Alyasibel ekmek içi iyi geliyordu bana. Midemin asidini emiyordu. Dene bakalım geceyi atlatırsın en azından. Geçmiş olsun ama tatlı kusmalar bunlar 🙈 geçecek inşallah
Bsranne33 Alyasibel kesinlikle zencefil tavsiye ediyorum kesinlikle kendime geldim. ben klozetle arkadaş olmuştum günde üç bazen beş oluyordu artık safra suyu geliyordu serum bağladılar suyuma zencefil koydum sonra zencefil limon çay yaptım kesinlikle öneriyorum tuzlu kraker ve leblebi bana iyi gelmedi uyandığımda hemen kalkmayıp oyalanıyordum bide tost benim kurtarıcım oldu.
Gamzissss Alyasibel Söylemeyi unuttum canımm nane çok aşırı iyi geliyor bak naneli sakız veya nane varsa dene 🙏
Mammyy Ahh aynı ben bu geçmeyecek deyip deyip ağlıyordum açlıktn ölüyordum nerdeyse 15. Haftada sayılırız artık şükürler olsun çok azaldı Rabbim yardımcınız olsun
Bsra-tyfn Alyasibel canım enfeksiyon da olabilir bende bir ara öyle oldum artık dayanacak gücüm kalmamıştı acile gittim idrarda enfeksiyon çıktı o baya tetikliyor bulantıyı hastaneye git bence
DamlaNur29 Alyasibel cok ktü bi durum gaviscon birebir iyi geliyordu bana doktorunua sorun yazar belki
sntn Alyasibel sürekli kustuğun için artık midende bir şey kalmadığı için midenin suyu gelmiştir gavıscon varsa kullanabilirsin onun haricinde elma süt salatalık yiyebilirsin canım
Alyasibel Herkeze çok teşekkür ederim biraz olsun iyim boğazım da hâlâ o kötü ağrı sızı var ekmek içi zeytin tatlı çay biraz olsun iyi geldi çok korkuyorum yine kötü olursam diye korka korka yiyorum inşallah bu süreci çabuk atlatırım Sağolun arkadaşlar 🧡💙♥️