berivanc Bayanlar ağrısız epidural normal doğum yapan varmı zararlı diyenler var dogrumudur felç kalma olasılığı olduğunu söylüyorlar sağlıksızmis kafam karıştı 🙄
babyackgz berivanc pazartesi suni sancı ile doğumum olacak epidural ile ilerlemeyi düşünüyorum öyle kötü düşünmeyin felç ihtimali her şeyde var 🤭 bel ağrısı falan yapabiliyormuş sonradan uygulayan kişinin tecrübesine de bağlı biraz
Ortmenanne16 berivanc bugün doktorumla doğum şeklimi normal olarak belirledik ve gerekirse epidural desteği vereceğini söyledi risk olmadığını bir doktor olarak gerekli durumlarda önerdiğini iletti benimde içim rahatladı sadece fiyatı biraz pahalı o beni üzdü 🙄🙄🙄
mervery berivanc 2 arkadaşımda epidural olarak normal doğum yaptı ikiside 1 yıl geçmesine rağmen bel ağrısı yaşadığını söyledi.
berivanc Ortmenanne16 ooooo normal doğum 3500 ayriyetten 1500 de iğne 5 bin oha yani🙄 neyse yapcak bişey yok bağıra bağıra doğuracam artık 🤣
Ortmenanne16 berivanc sigortada karşılamıyor 🙄🙄🙄 valla bende ne etcem bilmem artık o an karar veririm
ZEhrA_94 berivanc okadar bağıracak birşey yok öle düşünerek doğuma hazırlanma bencede normal doğuma okadar para vermek saçmalık 🤣 epidurali 5 cm açılmadan sonra yapıyorlar 5 cm açıldıktan sonra zaten açılma hızlanıyor ve doğum başlıyor kısa sürede oda doğru ıkınmaya olup bitiveriyor 🤣
Hasret_ berivanc ben yaptım harika prenses doğum diğer adı , azıcık uyuşturuluyor oda hissedıp ittirebilesin diye ve 1 saate yakın ayak uyusuk kalıyo sonra normal hayatına devam 2. Ye hamileyim insallah Onuda öyle istıyorum
Star25 berivanc kesinlikle tam bir nimet epidural. 5 cm açılmam varken takıldı. Ağrıdan ölüyordum. 2 saat boyunca ağrımı kesti. Etkisi bittiğinde 9 cm olmuştu açılmam. Evet bel ağrım oluyor ama o doğum ağrısının yanında lafı bile olmaz