Sena5633 Merhaba arkadaşlar 33 haftalık olduk güzeller güzeli bi kızım olacak kızıma layık bi isim bulamadık yardımcı olur musunuz değişik güzel anlamı olan bi isim olsun istiyoruz
Elvinferide Sena5633 benim ilk kızımın adı elvin şimdi ikinci olacak inşallah eslem koymaya karar verdik
Mel05 Bende Ikra veya serra arasinda kaldim. Ama nur- tanemde guzel tanrm diye tanem diye seslenebilirdin
Gul6161 Eliftkgz canım cemre ismini araştır istersen bu ismi koymak yanlış diye duymuştum yani anlamı ateşle alakalı birşey olduğu için tabiki sen bilirsin yani bende sadece duydum ve söylemek istedim araştırmak sana kalmış 🙂 Ben sadece belki önem verirsin diye düşündüm
Didi6 Alyalin Alin ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2020/03/alin-isminin-gercek-anlam-ne-yabanc-bir.html?m=1
mervedemirr Gul6161 cemre isminin anlamı birer hafta arayla suya havaya ve toprağa düşen sıcaklık seviyesi ismi budur ateş ne alaka ki?
Eliftkgz Gul6161 yanlış derken anlamadım neye göre yanlış gerçekten şaşırdım. Ateş olsa bile kötü pis iğrenç bişey demek değil. Ki baharın gelişini simgeleyen bir olaydır. Cemre toprağa düşer birde suya düşer benim bildiğim. Sonra havalar ıısnır😅🙈
Htcyalmanci Cinsiyeti belli değil ama eğer kızım olursa ikra , ravza, Elif, sultan isimlerini düşünüzyoruz eşimle erkek ismi hiç düşünmedik nedense ama size de fikir olsun
svksym Sena5633 kızımın adını Meryem Azra koymaya karar verdik. Ama Serra,Ahsen,Zümra,Sare,Bade, Şura, Rana bu isimlerde güzel fikir olsun
Tugcngz Sena5633 tabi sesleniyor zaten koronadan dolayı sadece annem babam we eşimin annesi babası geldi ama görğntülü herkez ismiyle sesleniyor bide ben cok araştırmıştım özellikle kuranda dini yerde gecmesini istemiştim ve insan süresinde geciyor