Burcuaakyool Nasıl gecıyor veya ggectı en çok şıkayetınız ney sanırım benım idrara çıkma ve kasılması agrı yapıyor karnıma başka yok ve bacaklarım agrıyor :)
Cramel Burcuaakyool benim sağ alt kemiğimde ağrı oluyor yürürken falan topallıyorum. Sürekli idrara çıkıyorum. Burnum tıkanıyor nefes alamıyorum. Saysam daha çok şey var da içinizi karartmayayım 😂
Mucizeeemmmmmm Burcuaakyool 30 dan sonra çabuk geçiyor zaman hazırlıklar falandı derken 36 olduk bile biz 🙃 nasıl geçti anlamadım ☺️ Ben sadece ayakta çok kalınca yoruluyorum bundan şikayetçiyim onun dışında bir sorunum yok tuavelete gitmeye zaten alışkındım
Alperefet Burcuaakyool karnım çok sertleşti ya bir de unutup biryerlere çarpıyorum karnımı takılıyor her yere😂
Burcuaakyool gokhansevval oooo masallah ee neyı bekliyorsun doğurmak ıcın dur aana dua edım paAzartesı doğuma git 😂😂😂😂hazırmısınnnn
Burcuaakyool Cramel bendede var bak yazmayı unutmuşum grup gıbı burnum sureklı kapalı ve arrık klozetle kanka gıbıyız yanı 😂 gece gündüz
gokhansevval Burcuaakyool neyi bekliyorum valla ben hazırım da bizim kız ne bilim ilkokula kadar kalmak istiyor herhalde vallahi bu gece bile gidebilirim doğuma o kadar hazırım artık 😂
Burcuaakyool Mucizeeemmmmmm ayy hadi ınsallah gecsın galıba sıkılıyorum çünkü artık bu durumdan heryerım agrıyor kendını yaşlı gıbı hıssetmeye başladım 😌😌😌😌
littlemysunshine Burcuaakyool sık idrara çıkma,uykusuz geceler,kaburga ağrısı🙄 bi de ayağa ilk kalktığımda birkaç adımım çok zor oluyor kasıklarıma ve belime bi anda yük biniyor sanırım.Sizde de oluyor mu böyle kızlar?
Burcuaakyool littlemysunshine ben hızlı yürüdüğüm zaman veya bır anda kalktığımda kasılıyor resmen kalıyorum ole oku buklum hafıf ufalıyorum karnımı rahatlayınca dogruluyorum yavaş yavaş devam edıyorum hayatıma 😂😂😂
littlemysunshine Burcuaakyool evet bi anda kitleniyor bel ve kasık.Valla ilk aylar bulantı vs vardı ama son trimesterin de kendine ait zorlukları varmış yaşayınca anladım😅artık zaman bi an önce geçse ya insan hem heyecanlanıyor hem de eski hızlı zamanlarını özlüyor 🙈
Sibelezgi Burcuaakyool mide yanmasi ve sirt agrisi haric digerlerine sukur diyorum bu ikisi cok yoruyo beni.kizim sag gogsumun altinsa kafasi nefesimi kesio sag kaburgama batiyo 😇😇
Svcnbydmr Burcuaakyool geçmiyor bel ağrısı sırt ağrısı hiç biri peşimi birakmadi artık gelsin son 23 gün 😭
Burcuaakyool littlemysunshine evet ağır cekımde gıdıyorum belkı bilenler vardır gta oyunu vardı ordakı kızlar gıbı yavaş yavaş yürüyorum 😂😂 genclıgımden eser kalmadı vayyy be anayım artık valla gelsın dıyorum daha erken şaka maka gününde gelsın de nasıl gelırse gelsın benden bi cıksında 😂😂😂