Cansurella Kızlar kahvaltıda cok cikolata ekmek yiyorum ya hafdi hesabı yok üc günde kücük bir kavanoz bitiyor korkuyorum da acıkcası kız bebeğe hamileyim 🤗💞 30+5 günlük hamileyim sizde tatliyi cok kaçırdıgınız oluyor mu acaba 😍
YazCilegi Cansurella Valla nutella benim kurtarıcım diyebilirim canım tatlı istedi hoop nutella ekmek. Yatmadan acıktım ne yicem derken ımm nutella ekmek 😅 ekmeği kızartıp deneyin,yanına da süt 😋
FeriDEniz Cansurella kilo alımınızı etkilemiyor mu bu kadar fazla yemek? Ya da şekerinizi yükseltmiyor mu? 😳
YazCilegi FeriDEniz 37+4 üm 8 kilo aldım 58im. Şekerim de yok şükür. Bunlar olmayınca amaaaan banane diyosunuz zatenn😂 bebegım zaten tosun gibi olmuş sağlıklı beslenmekten yoruldum
Sema99 FeriDEniz benim yükseltmedi sekerim çıkmadı hiç normal çıktı benim çok etkilemiyor Valla bu üçüncü gebeliğim benim
Saganak hamilelik boyunca bulantı ve reflü yüzünden ağzımı süremedim yiyebiliyorken afiyetle yiyin o kadar özledim ki 😒
gulbanuemre Benimde hamiligimin en basindan beri en cok tukettigim seydi nutella halada yiyodum son 1 haftaya kadar kahvaltilarda aksam esim yokken yemek yapmaz nutella yerdim ondanmi bilmiyorum ama sekerim cok yuksek cikti doktorum uzak dur dedi 🙁
Zuhal2205 Cansurella canım tatlı istedimi ekmeği geçtim kaşık kaşık yiyorum 🙈 zaten tatlı olarak tek tükettiğim şey. Bak aklıma getirdin gidip Getiriyim yorumlaşırken yerim 😂
Sema99 Cansurella benim oluyor bazen inanki ama genelde bitter çikolata yiyorum çünkü daha faydalı sağlıklı suan 35+3üm üçüncü gebeliğim benim de kız bu
Faziletttt Bende normalde çok severdim ama şimdi yiyemiyorum elime falan degince kötü oluyorum midemde bulanıyor özledim Nutellayı😢😢😢😢😢