Yagmurr277 Kızlar iyi geceler diliyorum herkese 🤗🤗 progestan fitil olarak mı daha etkili yoksa normal içilerek mi daha etkili. 2 haftadır bitmeyen kahverengi ara sıra kırmızı kanamam var etki etmediğini düşünüyorum ağızdan alıyorum. Bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen🙏🏻
Aylinayaz Yagmurr277 merhaba gebemisiniz yoksa tedavi mi görüyorsunuz bende Progestan kullanarak hamile kaldım ben akşamları 2 tane uyumadan önce ağızdan alıyordum
damlali Yagmurr277 sebebi nedir kanamanızın benim ilk çözememişlerdi sonra rahim ağzı hassasiyeti dedi doktor
Esosun Yagmurr277 fitil daha etkili diye biliyorum direk vajinal yoldan aldığın için etkisi daha hızlı ve çok yan etkisi ise az
Yagmurr277 damlali yerleşme kanaması dedi doktorumuz ama ilk bebeğimde yerlşeme kanamam minicik açık pembe olmuştu bu 2 hafta oldu yordu beni iyice bide ister istemez kaybetme korkusu var😔
Yagmurr277 Esosun o zaman sabahtan itibaren bir de fitil olarak deneyim ilk mantar enfeksiyonum vardı geçmedi bi türlü şimdi kanamayı enfeksiyondan dolayı mı diye düşünüyorum
mercimeginanne Yagmurr277 fitil olarak daha etkili rahme yakın alındıgı için.. ağız yoluyla alırsanda yan etkisi çok bn tüm gün kafamı yastıktan kaldıramazdım. Bulantı, baş dönmesi, halsizlik, uyku hali falan yapıyor eğer yutarsan
FatRam_1703 Yagmurr277 fitil olarak daha etkili dedi Doktorum bana baştan korkuyodum fitil olarak kullanmaya sonra fitile başladım
Annecik_ FatRam_1703 ben de fitil kullandım bir önceki gebeliğimde ağız yoluyla aldım baş dönmesi ve mide bulantım çok fazla olmuştu
Janset06 Yagmurr277 bende de yoğun kanama oldu bugün hap verdi geçmeyince acil gittim iğne vırdular. Sizde durum ne 10 haftalık benimki yerleşme kanaması olmuş olsa keşke hepimizin🥺
damlali Yagmurr277 doktora bir görün canım benim 10.haftadan beri pembe akıntım oluyor arada sebep bulamamışlardı doktoru değiştirdim alttan baktı baktığı şeyle kanadı buradan hassasiyetin var buradan sızıyor dedi 2aydır yatıyorum korkudan ama enfeksiyon anlamında dedi sanırım fitil verdi geçmedi ptesi yine gideceğim geçmiyor küçük kanamalarım belki seninde öyledir doktora görün o yüzene progestanı ağızdan al dedi
Esosun Yagmurr277 fitil daha etkili ama bunu önce doktoruna danış fazlaca akıntı ve enfeksiyonun olduğundan uygun görmeyebilir
Ugur_bocegi001 Yagmurr277 fitil bence. Beni etkileyen bir kanamam vardı. İlacı yazdırdığım sabah hastanede bayılmıştım gelen kanamadan dolayı Öğlen kullandım gecesine birikmiş kurumuş kan şeklinde yoğun geldi sonra birdaha gelmedi lekelenme. Yine tedbir amaçlı 1 aya yakın kullandım bıraktım fitil olarak deneyin birde
ZeynAnk Yagmurr277 ben hap olarak kullanıyorum. Geçen hafta başladı kahverengi leke oluyordu doktor bebekte bir şey yok ama önlem amaçlı kullanalım dedi verdi. Kullandıktan 2-3 gün sonra geçti lekelenmem.
Simalper_07 Yagmurr277 bende hap olarak günde 3 kere içiyordum etkisini görmüştüm doktorunuza söyleyin hala kanamanız oluyorsa iğne veriyor haftada 2 kere yaptırıyorsunuz
Yagmurr277 damlali gittim canım doktorun biri kese bozulmuş %80 düşer dedi radyoloji kese dışı kanama var kesede sorun yok dedi. İlçede olduğum için merkeze gittim kendi doktoruma vajinal ultrasonla baktı bebeğin kalp atışını ultrasonda bile gördüm yerleşme kanaması raporun tertemiz dedi geçmemesi korkuttu beni
Burcu-ay Merhaba ben 12 haftalık hamileyim günde üç kere alttan atıyorum ve bir saat hiç kalkmıyorum bence o şekilde daha etkili