Biresinti Bi kaç haftaya detaylı ultrasona giricem 🧚♀️🧚♀️özellerdeki ücretini biliyormusunuz? Devlette de nasıl oluyo ayrı bi randevu mu alınıyo yoksa normal kontrole gidiliyo doktor mu yönlendiriyo??
ertugrulunannesi Biresinti devlette önce kadın Doğuma gidiyorsunuz doktorunuz sizi yeşil liste diye bir listeye ekliyor. Sonra da perinatolojiden randevu alabiliyorsunuz
gullcannn Biresinti Canım özellerin hepsi kafasına göre. Ben 2 gün önce doktorumun önerdiği özel bir muayenehanede yaptırdım 400 tl ye. Devlet hastaneleri riskli gebelik olmadığı sürece bakmıyormus ayrıntılıya sanırım. Burada daha önceki postlarda herkes bunu dedi ama tamda bilmiyorum normaldede hep özele gittiğim için pek devletle alakalı bilgim yok
Biresinti ertugrulunannesi bakıcam inşaalah alabilirim ramdevu yakınımda devlet hastahanesi yok 1 minubus veya iett ile gidebilicegim hastahaneler pandemi hastahanesi ☹
Fatihinannesiyavuz Biresinti malesef ama devlet hastaneleri almıyor mecburen gidiyoruz bozuk diyorlar kabil etmiyorlar kaç hastane gezdim 😔
Nupeell Devlet hastaneleri de bakıyor riskli olup olmaması önemli değil ama önce kadın doğuma gidiyorsun doktora söylüyorsun o detaylı için kaydını açıyo sonra 182 den perinatolojiye randevu alıyorsun benim yarın randevum var mesela devlette 😇
tosya_08 Fatihinannesiyavuz benim yakınlarım da özel hastane olmadığı için şuanlık devlete geziyorum olurda özel haftaneye yetişemem devlette kaydım olsun istedim 8. Ay da özele gezmeye başlıycam ablamın doktoruna fakat benim devlette ki doktorum beni kendi anlaşmalı araştırma hastanesine yönlendirdi ve hemen de randovu verdiler gittim baktılar
Nupeell @Fatihinannesiyavuz ben Bağcılar araştırmaya gidicem pazartesi ordaki kadın doğum doktoruna demeden kendi söyledi kaydını açtım randevu al diye ama çok nadir yerler bakıyor sanırım
haziranin25i Biresinti ocak öncesi 360 TL ye yaptırdım. Ocak sonrası tüm hastanelere yüzde 15 zam geldi.