Sehertass Misafirterligi maşallah canım bende 20 haftalık hamileyim merak ettigim bişe var bebeğim zayıf benim kilo alması lazım demişti doktor nasıl beslendin bebeginin kilosu çok iyi Allah nazarlardan korusun 🧿
Misafirterligi Sehertass daha çok genetik canım ben de eşim de iriyiz,ama az bişey yiyecekler az bişey de doktorun verdiği omegalar vitaminler de kilo aldırıyor. yiyecek olarak pekmez,süt,ceviz,kaşar,meyveler bunları her gün yedim,eti de haftada 3-4gün.
YaseminBatrk Gulsahkyc ohhh maşallaj ulstasyon da sölynen kilo ile eş değer doğdu mu bebeğiniz bir de hangi il hastane doktora gidiyodunuz 🧿
YaseminBatrk rumeysa-96 bende hep kilolu çocuk çabuk doğar kolayca iter kendini diye duydum ama tabi anneye de bağlı dediğiniz gibi
YaseminBatrk buiyimi al işte en merak ettiğim şey 3 kilo ölçüp 1 kg fazla doğması gerçekten çok ilgincime gidiyor ya . Naısl bu kadar farklı olabilir
buiyimi YaseminBatrk devlet hastanesiydi makinelerinden mi kaynaklı bilmiyorum. Zaten bebek kiloluda olsa devlette sezeryan yapmıyorlar.
YaseminBatrk Misafirterligi imkanın varsa bir doktora git bakalım aynı şeyleri söyleyecek mi 10 cm kafa çapı bilmem ama çocuğun doğması için orası zaten 10 cm açılıyor neredeyse . Yine de siz bilirsiniz tabi allah yardımcınız olsun tek avazda kurtulursunuz iliniz de inş . Ben kızımı suni sanı işe 40+2 de doğurdum 3560 gr dı hamd olsun kolay doğum oldu . Şimdi oğluma hamileyim bakalım ne olacak
sumeyye60 Neslihanaras Özellikle tükettiğim bir şey yok normal herkesin yediği şeyler 🤗 32 haftalığım 13 kilo aldım 🤰 Belki bu ay “Prenatal Life” diye omega-3 içeren bir multivitamine başladım. O da bebeğe kilo aldırıyor olabilir🤷🏻♀️
hope34 Misafirterligi bana da 10 cm sınır dedi 10 cmden sonrası dogum yolunda takılma ve forcept kullanma yani mudahale riskini arttırıyormus. 38+6 da sezaryen yapmaya karar verdi doktorum. Cünkü haftasından önde gidiyor ve gittikce kilo alacak dedi. Ben de normal olsun diyordum son haftaya kadar normaldi ama bebegim basının capından dolayı kanala girememiş ve yüzünü cevirmiş. Allahtan hayırlısı böyleymiş diyorum
Baturay Misafirterligi ilk.çocuğum 4.400gram doğurdum ve şuan 40 haftalık hamileyim 3.300gram kızım.kilosu bakalım normal doğum gözüküyor ilk çocuğum normal doğum idi
Misafirterligi Baturay ilk çocuktan sonra vajina genişlemesi,idrar kaçırma,rahim sarkması gibi şeyler oldu mu? doğum aşamasında bebekte bi sıkıntı olmadı değil mi onuz takılması,kafa vukumlanması gibi
Magnolina Misafirterligi bir kaç doktorun görüşünü al bence tek doktor sezeryan derse güvenme sezeryan kolay buluyorlar uğraşmak istemiyorlar
buiyimi Misafirterligi ben normal doğum yaptıktan sonra keşke sezeryan olsaydım dedim çünkü çok acı çektim sonrasında 3 hafta kalkamadım. Benim için kötü bir tecrübe oldu benden de kaynaklı olabilir hareketsiz bir insandım. Sürekli yattım. Biraz hareketli olsam belki daha iyi olurdu. Yinede denemeye değer belki sizin için kötü bir tecrübe olmayacak.
Irmakkk01 Misafirterligi benim bebeğimde 4 kiloya yakın doktor iri ve senin catin dar çok fazla dikişin olacak dedi ve sezeryana karar verdik. Yarın 39+1 de sezeryana gireceğim. Ben zorlamak istemedim çünkü alt taraf daha çabuk iltahap kapabiliyor
Nazan02 Misafirterligi cnm bebek iri bir bebekmiş sancım war ancak acılmam yok bıde kıymetli bi gebelık 8 yıl sonrs tedaviyle gebe kaldım riske atmayalım dedı doktorum
Baturay Misafirterligi idrar kaçırma oldu ve makata yırtılma.tedavi gördüm fitil ve krem kullandım 2 ay icnde ileştim.ama normal doğum en iyisi sonrası sıkıntılı değil tavsiye ederim